Inlägg från: Anonym (Erfarenhet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Erfarenhet)

    Livet är meningslöst och jag är misslyckad

    Anonym (Misslyckad) skrev 2020-05-11 15:34:02 följande:

    Nej de ha du väl rätt i. Tror inte det är det som är syftet med min tråd heller, att jag skulle känna att jag måste ha en partner. Utan syftet är att jag känner mig misslyckad över att jag haft så många partners som skitit sig. Även om bara det senaste berodde på mig.

    Och misslyckad pga att jag börjar bli såhär gammal och inte kommer nån vart. Vart jag bor är det såhär det funkar. Nu är jag gammal och alla kommer börja försöka hitta en partner åt en osv om man är singel, för det är tydligen det som är meningen med livet här. Har känt mig pinsam som kommer ensam gående med min hund, patetisk liksom. Och min familj verkar ju va av samma åsikt också

    Och dessutom mår jag dåligt annars också pga mina misshandel förhållanden för tydligen kunde jag ju inte bete mig behålla en kille som inte var misshandlande


    Vad hård du är mot dig själv! Vet du vad? Jag ÖNSKAR att jag hade 4 kraschade förhållanden bakom mig! Tycker inte alls det är optimalt att gifta sig och skaffa barn med den förste man träffar. Du har inget att jämföra med och man behöver lite erfarenhet för att veta vad som är RÄTT. Du har erfarenhet som hjälper dig att se vilka män du ska undvika och vad du behöver i en man. Det är viktig kunskap att ha innan man skaffar familj och barn. Jag satsade också på den fösta och jag ångrar så att jag inte testade mig fram mer! Han är absolut ingen jag skulle välja att satsa på och bygga en familj med. Så det kraschade ju när barnet var jätteliten och där stod man ensam med ett barn. Och allt blir bara mer komplicerat då om man ska hitta det där på nytt. Kommer aldrig kunna leva i en kärnfamilj med en man.

    Och du, du är inte misslyckad, de jäkla ynkryggarna som utövade misshandel på din bekostnad, där snackar vi om misslyckade människor!

    Sträck på dig och lev livet- snart är det din tur:)

    Vad var det som gjorde att senaste killen gjorde slut förresten?
Svar på tråden Livet är meningslöst och jag är misslyckad