Inlägg från: Lasse B |Visa alla inlägg
  • Lasse B

    Livet är meningslöst och jag är misslyckad

    Anonym (Misslyckad) skrev 2020-05-11 16:05:54 följande:
    Tack. Det var fint att läsa ditt inlägg. Mjo, det är ju inget jag hade önskat heller iochförsig... Att göra slut när man hunnit skaffa barn.. Det är sant att jag nu har massor av erfarenhet vad jag önskar utav ett förhållande. Har du någon ny idag?

    Min senaste kille bröt upp pga att jag var väldigt kontrollerande och svartsjuk. :( Det beror nog på min dåliga självkänsla och att jag inte var tillräckligt redo rent psykiskt för ett nytt förhållande, hade konstiga tankesätt osv. Måste nog ta professionell hjälp....
    Kanske det är dax att ta en paus i ditt liv och reda ut den härva som du befinner dig i. 
    Att du var väldigt kontrollerande och svartsjuk tyder på svag självkänsla och insikt om dig själv. Du ska inte döma dig hårt eller eller anklaga dig själv.
    Sök hjälp hos en samtalsterapeut.
    Använd gärna papper o penna och skriv ner vad som har gått tokigt i livet och relationer. Skriv ner dina goda sidor och dom dåliga, Dina starka o svaga sidor hos dig själv, vad du vill i framtiden med dig själv. vad du har för drömmar i ditt liv.
    Och vad du själv vill. När du har gjort det så har du en karta över dig själv och nu kan du börja att planera din framtid så som du vill vara.
    Ge dig själv beröm och var stolt med dig själv.
    Försök att använda ditt förflutna som en positiv erfarenhet för din framtid. 
    Det kommer att ta tid, men det är det värt.

    Du är fortfarande ung och har livet framför dig.
Svar på tråden Livet är meningslöst och jag är misslyckad