Inlägg från: Anonym (Pär) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Pär)

    Paolo Roberto arresterad för sexköp

    Anonym (Jens) skrev 2020-05-22 22:18:13 följande:
    Ok, tack. Sensmoralen är väl att fundera en gång extra innan man stadgar sig med en man som på något vis har ett våldsamt förflutet? Nu menar jag inte att strö salt i såret på hans stackars ex-flickvän som jag stöttar till 100%..

    Men i ett större perspektiv så, man som kvinna var uppmärksam på olika varningssignaler i livet.
    Men båda Tilde och Jenny har ju glatt tittat på när paolo kört sina morgonpass. Inga problem att en våldsam man får göra detta i tv4. Men en sexköpare går inte för sig.

    Jag kan tycka att våld är tillräckligt för att bli diskad från morgonsoffan.
  • Anonym (Pär)
    Postman skrev 2020-05-22 23:50:40 följande:
    Instämmer. Fast Tilde har väl ett förflutet med ett knepigt ex om jag inte minns helt fel. Så hon kanske är avtrubbad.
    Ett av de största problemen är att "farliga" män har så stor framgång hos tjejerna. Sen är det minst sagt patetiskt när helt ofarliga män avkrävs insatser för att lösa problemet. Snälla, fatta att ingen frisk man vill ha med våldsverkare att göra överhuvudtaget.
  • Anonym (Pär)
    Anonym (Moa) skrev 2020-05-23 08:13:45 följande:
    Han kan inte bli åtalad för något  trafficking brott när det gäller detta sex-köp. Däremot Oaktsam våldtäkt, vilket i så fall skulle vara med råge det värsta han åtalats för vad jag kan hitta.

    Vilka har fått men för livet av hans misshandel?
    Någon skrev i tråden att han har en vän som fortfarande har men efter att ha fått tänderna utsparkade av Paolo. Tror du han blev "kungen av kungsan" utan att misshandla någon?

    Låt oss hoppas han blir fälld för oaktsam våldtäkt och att såväl tv4 som melodifestivalen slutar lyfts fram våldsverkare.
  • Anonym (Pär)
    Anonym (Lägg ner) skrev 2020-05-23 14:03:10 följande:
    Men lägg ner!! Det var i hans ungdom, han är 50!! Jag äcklas av alla er sjuka människor som ska mobba andra i all evighet för nånting dom gjort i dåtid. Mobbare borde ju Def bli diskade från morgonsoffor iaf.
    Han blev dömd 2015. Varför ska just våldsverkare belönas med tv-tid?
  • Anonym (Pär)
    Anonym (Lägg ner) skrev 2020-05-23 14:06:51 följande:
    Poliser är inte direkt raketforskare. Det finns inga belägg för trafficking i detta fall och verkligheten är inte så ensidig som Feminister gör gällande. Det handlar om prostituerade som redan VAR prostituerade i hemlandet och FRIVILLIGT åkt till Sverige för att tjäna mer här. De inleder FRIVILLIGT samarbete med svenska kriminella på de här bordellerna. Dom är liksom inte random tjejer som shoppat mjölk i Moldavien, kidnappats och sen tvingas sälja sex i Sverige.
    Har du tänkt på att hjonpannor som Paolo är de som gör dessa kriminella möjliga.
  • Anonym (Pär)
    Anonym (WTF) skrev 2020-05-23 17:58:43 följande:
    Att ha varit våldsverkare, brottsling, horkarl och på annat sätt inte kunnat sköta sig är en historia man får släpa på hela livet - MEN det finns ju faktiskt de (inte många) som tagit kommando över sina liv och nu faktiskt funkar i samhället.
    Alla har en rätt till en chans till ..... men - om man inte tar den och fortsätter så kanske man passar bättre i fängelse och ska inte gå ute bland hyggligt folk.
    Han har ju en historia bakom sig.......... typ.
    Har inte lille Paolo fått fler chanser än han förtjänar?

    I min bok kunde Paolo tagit jobb på ett lager typ. Inget ont om lagerarbetare dock.
  • Anonym (Pär)
    Anonym (Lägg ner) skrev 2020-05-24 07:34:49 följande:
    Verkligen inte. Fattar inte varför just kulturarbetare och personer inom media ska bli utsatta för den här dygd-moralismen från 1800-talet. Jag skiter i om Anders Timell tafsat på någon bakom kulisserna (som för f gav sitt samtycke enligt sin egen historia, aldrig sa ifrån eller på nåt sätt visade att hon inte ville, var bästa vän med honom och hade dagligen tät kontakt), han ska få vara programledare om han är en bra programledare!

    Paulo Roberto är en underhållande mediapersonlighet jag vill ha kvar i rampljuset. Vad han gör privat skiter jag i, det är hans jobb som är offentligt.

    Så jävla fattigt samhälle ni skapar där varenda kulturarbetare/offentlig person måste ha klarat sig igenom det puritanska pk-nålsögat. Nästan alla bra författare, musiker, politiker, uppfinnare, programledare osv i historien har gjort saker privat som ni hade kunnat dreva om.

    Så fattig världen varit utan alla dom om ni fått bestämma genom historien.
    Tänk hur rik världen kunnat vara om vettiga personer fått chansen istället för menlösa fån som Paolo och Timell.

    När media ska hylla våldsverkare, våldtääktsmän eller andra kriminella så borde alla göra som jag och byta kanal. Då skulle deras kändisskap förpassas dit det hör hemma. I 1900-talets soptunna.

    Så jävla fattigt samhälle som bara kan lyfta fram idioter.
  • Anonym (Pär)
    Anonym (Lägg ner) skrev 2020-05-24 07:38:35 följande:
    Lagstiftningen. Om vi legaliserade prostitution och hade statliga bordeller med kollektivavtal, larm och övervakningskameror i varje rum, anställda vakter, reglerad arbetstid, betald semester osv så skulle kriminella inte ha med saken att göra. Inte heller skulle det längre vara riskfyllt eller otryggt.
    Denna uppfattning må vara utbredd, men seriöst. Vad hade du tänkt att sexarbetarna skulle tjäna? Och vem tror du hade sökt jobbet?

    Ett tips: INGEN skulle söka jobbet och en sån som Paolo skulle inte ha råd att betala vad tjänsten kostar.
  • Anonym (Pär)
    Anonym (Moa) skrev 2020-05-24 10:50:34 följande:
    Vad är det för pudel du ska göra?
    Då  erkänner jag att detta nya brott han begått är värre än de brott han begått tidigare.
  • Anonym (Pär)
    Xenia skrev 2020-05-24 17:26:49 följande:

    "Kriminalinspektör Simon Häggström var med i operationen ?Insats torsk? som ledde till att Paolo Roberto och de övriga männen greps. Enligt honom är kvinnans mående inte bra.


    ? Hon mår väldigt dåligt över det som hänt och vill lämnas ifred. För henne är det otroligt skamfyllt, säger Häggström till Aftonbladet.


    Han säger att han har haft kontakt med kvinnan vid flera tillfällen sedan det inträffade.


    ? Hon uppger att hon säljer sex på grund av omständigheter i livet som inte ger henne några val. Hon säljer sex för att kunna försörja sin familj." https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/vQqq8l/polisen-kvinnan-som-paolo-roberto-kopte-sex-av-mar-valdigt-daligt

    O
    ch detta tolkar en del som att hon gör det helt frivilligt och inte alls mår dåligt av det. Då läser man som fan läser bibeln.

    Är det inte droger el självskadebeteende så det fattigdom. Vad tror männen som köper sex? Att hon njuter av det lika mycket som han? Nej, de tänker öht inte på kvinnan och hur hon känner, bara på sin egen njutning.

    Är den en utländsk kvinna kan man utgå från att hon inte får behålla alla pengar själv och att trafficking ligger bakom.


    Ungefär som människohandeln med tiggerskorna, de får inte heller behålla pengarna själva.
Svar på tråden Paolo Roberto arresterad för sexköp