• pyssel

    det gör ont att han varit med prostituerade

    Det där hade jag inte fortsatt. Helt otänkbart att vara tillsammans med en sådan. Men med "gillar inte" och "lite arg" är det kanske något du tänkt komma över med tiden?


    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Anonym (Tjejen) skrev 2020-05-23 16:25:03 följande:

    Jag skrev vad han sa


    Vad ska du göra då?
    pyssel skrev 2020-05-23 13:29:36 följande:

    Det där hade jag inte fortsatt. Helt otänkbart att vara tillsammans med en sådan. Men med "gillar inte" och "lite arg" är det kanske något du tänkt komma över med tiden?


    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Anonym (nej) skrev 2020-05-24 21:04:36 följande:

    Det är dom med ja.. Dom betalar skatt. Men dom bidrar till samhället med att ge människor närhet som ni stängda feminister inte skulle tänka er! Inte ens en mans rättighet att ha sex enligt er så! Med den attityden får människor i rullstol som exempel inte enklare att ligga. Jag sitter inte i rullstol nu, men har sympati för dom. 70% här verkar inte bry sig dock. Feminazis!

    hmm..

    Och sex arbetare get närhet. Det är en typ av beröring och närhet som människor behöver! Speciellt i Sverige! Med bittra arga män feminister som är kvinnor, men beter sig som hårda och kalla. Plus att dom hatar män!

    Ni kan sluta klaga på prostitution när dom gör "ert jobb" med att ge närhet. Respekt till sex arbetare!! Kärlek skulle jag säga med.

    Kan ni gå och suga av en rullstols bunden nästa gång Feminazis? Nej, det skulle ni inte! Men det existerar andra som gör sånt. Dom gör andra lyckliga så! Så det är en annan sak att man ska legalisera prostitution! Om det är deras val.

    På deras villkor! Allt handlar inte om skatt, men du är hjärntvättad av samhället som alla andra! Dom betalar dock skatt med. Exemplariska medborgare kanske. Ger sex till människor och betalar skatt på vinsterna.

    Om feministerna istället dyrka män och avguda män och ville ta bra hand om alla... Då hade inte sex arbetare behövts. Men nu är det inte så att feminister tar bra hand om alla män. Som avskyr män istället!

    respekt till den lyckliga sex arbetaren!


    Usch, vilken bedrövlig människosyn du har. Den är ju helt kvaddad i grunden vad gäller både män och kvinnor.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Anonym (nej) skrev 2020-05-26 01:16:35 följande:
    Nej det skulle jag inte, men jag är inte gay heller så.
    Men dom som vill det får ta hand om denne, nån likasinnad gay, men i naturen så är djur bisexuella, och inte enbart gay. Så detta gäller mest vissa människor.
    Om det vart en tjej så tänker jag att den som vill kan ta hand om henne dock! Även jag skulle kunna tänka mig att ha sex med en tjej i rullstol om jag fann henne attraktiv, och hon ville ha mig. Finns snygga människor som sitter i rullstol med. Men har aldrig tänkt så förr innan du ställde frågan nu.
    Jag tycker dock att alla förtjänar närhet ja. Vi ska ta hand om varandra i en grupp anser jag. Stammar och liknande. Men som kille skulle jag aldrig röra en homosexuell man oavsett utseende eller ålder då jag gillar tjejer och är heterosexuell, så svar nej.
    Bryr du dig plötsligt inte så mkt om de i rullstol nu? Om du var den lyckliga horan, då kunde du väl duga av honom? Det är ju bara sexarbete.
    #inteensamaldrigglömd
  • pyssel
    Anonym (nej) skrev 2020-05-26 23:47:59 följande:

    Jag är kille. Jag skulle ha sex med tjej då i rullstol om jag fann henne attraktiv.

    Tjejer får ta hand om killarna. Jag bryr mig om dom jo. Alla ska ha sex i princip som förtjänar det.. Folk mår bra då.


    Utan betalning också?

    Jaså det "ska dom". Vem ska tvingas till det menar du och hur förtjänar man det? Om ingen "tänder på dom" då, vem ska då ha ansvaret? Kan inte du ha lite medkänsla och inte vara så kall och ge dem lite njutning om de är snälla, både ensamma tjejer och killar? Lite närhet liksom.
    #inteensamaldrigglömd
Svar på tråden det gör ont att han varit med prostituerade