Inlägg från: Anonym (Enmamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Enmamma)

    Rädd att bli gravid

    Ursäkta. Men vilka hemska svar du får. Bara det faktum att du reflekterar över alla dessa saker är anledningen till att du kommer bli en toppenmamma. Många föräldrar är inte medvetna om sina skadliga beteenden som de har framför sina barn med det är du.

    Det är naturligt att oroa sig över graviditet, förlossning, amning osv men mitt tips är att du måste ta en sak i taget. Oroa dig när det finns något att oroa dig för. Jag har alltid varit orolig och rädd men det gav med sig under graviditeten och förlossningen gick jättebra. I värsta fall finns det ju kejsarsnitt om rädslan skulle vara alldeles för stor under graviditeten. Amningen kan du också tänka på när det finns en amning att tänka på ???? jag tycker du låter så redo man kan bli! Där du redan föreställer dig hur du både ska bära, föda och mata din bebis. Klart du klarar det här!

    Gällande humöret så har jag världens humörsvängningar och alltid haft men allting har blivit mycket bättre sen min flicka kom. Jag hade då en ordentlig anledning till att ta djupa andetag och lära mig hantera humöret. Idag har jag en tvååring som ibland kan driva mig till vansinne men jag går undan, stänger in mig själv på toan -andas och återhämtar mig och går sedan ut lugn och sansad. Man får hitta sina egna strategier för att inte låta sina barn drabbas av ens ibland lite för hetsiga temperament. Jag har gjort det och det kommer du också att göra. Lycka till! ??

Svar på tråden Rädd att bli gravid