• ESemlan84

    Befruktningskopp- någon som provat?

    Jag satte in min menskopp efter sex förra månaden. Fick plus men det tog sig inte i styrka och mensen kom 4-5 dagar sent. Men tänker definitivt köra menskoppen den här månaden med!

  • ESemlan84
    Lingtorps skrev 2020-05-27 12:02:36 följande:

    Åh så tråkigt att det inte tog sig:( Samtidigt som att jag ändå fick en känsla av hopp för denna metod! Hur länge har ni försökt innan du provade koppen?

    Vet inte om det spelar någon roll.... men ferti Lily mojängen jag använder nu vänder man liksom ut och in så att det blir en hatt som skjuter upp spermierna nära livmodern för att sedan dra i ett band som gör den till en kopp som håller kvar, undrar om det kan ha någon ytterligare effekt än själva koppen? Om du ska testa igen menar jag:)


    Låter ju spännande med befruktningskopp, borde säkert vara mer korrekt än menskoppen. Den samlar ju upp mest men känns ändå bättre än att allt ska rinna ut.

    Vi har snart försökt i 1,5år. Men då har vi hunnit med två MA i vecka 11 och så senaste månadens graviditet som knappt han komma innan den försvann.
  • ESemlan84
    Majson skrev 2020-05-27 21:39:02 följande:

    Beställde hem en menskopp idag då den förbaskade mensen kom.. Hoppas den ska göra under! Undra hur länge man ska låta den sitta i? Över natten? Men om man inte har sex på kvällen då? Haha


    Jag lät min sitta i över natten, just för vi hade sex på kvällen och gick och la med efter det. Men kanske ett par timmar kan du låta den sitta i.
  • ESemlan84

    Hej! Äl+13 ingen mens än, kommer om ca 1-2 dagar tror jag. Inget plus på testerna heller. Använde ju menskoppen och inte någon befruktning kopp. Någon som hunnit testa och närmar sig BIM? Funderar på att skaffa till nästa cykel.

  • ESemlan84
    Majson skrev 2020-06-24 13:34:52 följande:

    Hur har det gått? Körde också med menskopp, men vet inte om ja fick till det bra, tyckte ändå en del rann ut :(


    Mensen har fortfarande inte kommit men inget plus på stickan heller :(

    Börjar fundera på om öl uteblev den här månaden och därför mensen är sen.

    Annars tyckte jag om att sätta in menskoppen rent generellt för att samla upp allt :) slapp man känna hur det rinner från en.
Svar på tråden Befruktningskopp- någon som provat?