• Mimosa86

    Tänk om du är frun till en av de 10% av männen som köper sex?

    Anonym (A H) skrev 2020-05-27 15:16:25 följande:

    En väninna till mig kom på sin man med att ha köpt sex när hon var gravid.

    Mardrömstillstånd.

    De kämpade för att få det att funka men hon mådde för dåligt och han såg det mer som otrohet medan hon såg sveket som djupare med dåliga värderingar och syn på kvinnor (med tanke på kvinnan han köpte men även sig själv som hans svek när hon behövde honom som mest och var som skörast).

    Hon ville skiljas. Han anklagade henne att splittra familjen och att barnen fick flytta från deras älskade hus. Hon hade dålig samvete för barnen och blev anklagad av släkt och vänner för att slå sönder ett perfekt förhållande, varpå hon blev arg och berättade sanningen för svägerskan. Svägerskan blir helt förfärad och försöker övertyga henne om att hålla tyst om detta för hela familjens skull. Han blir vansinnig att hon berättade sanningen för hans syster och anklagade henne att smutskasta honom och ev svartmåla honom för barnen). Tillslut kom de överens (för att hon skulle slippa få all skit) att säga att han varit otrogen. Då var det lite mer ok att hon lämnade honom.

    Detta har resulterat i att de snart är skilda (prövotid). Hon har barnen mest, för de vill inte vara från mamma. Hon anklagar sig själv för att förstöra för barnen. Han anklagar henne att förstöra för barnen, övriga anklagar henne för att inte förlåta och jobba på förhållandet.

    Han är den som fuckat upp deras liv och orsakat den här röran. Men hon är den som får städa upp och ta det känslomässiga ansvaret..samtidigt som hon bryter ihop när barnen somnat över lite vin med mig för att hon inte ens hunnit bearbeta sina egna känslor över detta.

    Önskar ingen denna mardröm som hon måste hantera.


    Åh fy fan vad hemskt! Och att detta landar i slutändan på fru att ansvara för.. obegripligt!
Svar på tråden Tänk om du är frun till en av de 10% av männen som köper sex?