Inlägg från: Anonym (Jösses) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jösses)

    Tänk om du är frun till en av de 10% av männen som köper sex?

    Anonym (66) skrev 2020-05-27 16:49:51 följande:

    Finns ju enhel del tjejer i utelivet som ligger med en ny kille om dessa 2 kriterier uppfylls.

    Någorlunda snygg/attraktiv.

    Bjuder på drinkar.

    Har en sådan kille köpt sex?

    Enligt enkäten bör svaret bli ja,

    "Har det hänt att du med pengar eller annan ersättning

    betalat för att vara sexuellt tillsammans med någon?


    Alltså hur tänker du här? Du glömmer den lilla detaljen att en kvinna också kan va kåt och vilja ha sex. Att syftet med att gå på krogen är att få ligga. Om jag vill ligga så gör jag ju det oavsett drink eller inte. Bjuder han på drink i uppvaktningssyfte är upp till honom.

    En som säljer sex vill inte ligga. De behöver pengar och är i ett stort underläge. Och hur kan man ens kalla det sex när man blir köpt? Du köper nåns kropp för en timme. Det är inte direkt så att man har jämlikt sex där båda får njuta och man ser till bådas behov. Utan då är det bara mannens behov som gäller. Vad kvinnan känner /tycker är skitsamma.

    Att få "ersättning" för sex är knappast att köpa en drink till en brud och sen bara för att hon ömsesidigt vill ligga så är hon köpt? Tror du på allvar att tjejer ligger med män för att de får en drink?

    Tänker du så i ett förhållande också? Att om mannen bjuder på middag på restaurang och de går hem och har sex, så är det därför hon har sex med honom? Inte att hon själv vill och tycker om att ha sex med sin partner?
Svar på tråden Tänk om du är frun till en av de 10% av männen som köper sex?