Inlägg från: Johannus |Visa alla inlägg
  • Johannus

    Robinson Australien 2020

    Hej allihopa jag ansluter mig också och hoppas jag får ork och tid att börja kolla Robinson Australia till helgen.

  • Johannus
    Nandez skrev 2020-05-29 18:50:16 följande:
    Vad kul smile1.gif
    Tack! Jag har ännu inte hunnit börja se, kanske jag hinner i kväll efter bastun :)
  • Johannus

    Tittat nu på 3 avsnitt av Robinson Australia ….Gillar deras tävlingar, men får inte ett uns på personer jag skulle gilla vare sig i utamanr gruppen eller den andra.....Sjukt självsäkra personer som är med...Ok jag ska försöka hinna se resteten så jag kommer i kapp , men det är inte lätt...:)

  • Johannus

    Nu har jag tittat på avsnitt 4-5. Verkar som utmanarna vinner alla tävlingar. Har inga favoriter alls i nåt av lagen, men däremot håller jag på utmanarna.

    Den som jag gillar mest är programledaren Skrattande

  • Johannus
    Nandez skrev 2020-06-07 20:07:06 följande:
    Jösses, vad dom paktar.
    Ja i alla fall Mästarna, men inte lika hos utmanarna....Verkar som alla i mästrarlagen är egon och tror sig själva vara bäst. Utmanarna hjälper varann och försöker vara vänner och det vinner dom på.

    Tyckte det var bra att Nova åkte ut för hon verkade vara en skvaller tant. Gillar då ingen i mästrar lagen ännu.

    Det finns två killar som jag börjar gilla mer och mer hos utmanarna. Hockyfrillan och den ljusa killen för dem verkar vara omtänksamma.
  • Johannus
    Nandez skrev 2020-06-10 19:19:31 följande:
    Få se om jag hinner se nästa avsnitt i kväll.
    Det är svårt att hinna med att titta. Jag har inte hunnit komma i kapp ännu. 
  • Johannus
    Nandez skrev 2020-06-19 16:26:03 följande:
    Tittar på avsnitt 9 just nu.
    Nandez skrev 2020-06-14 14:54:35 följande:
    Tittade en stund igår.
    Hinner inte titta...vi är ute hela dagarna och kvällarna så när jag kommer ner till mitt rum så är jag totalt slut...Hade gärna velat följa programmet, men tiden räcker inte till...

    Önskar i alla fall alla en Trevlig Midsommar....och semester till er som har semester. Jag har ingen semester då jag jobbar som personlig assistent.

  • Johannus
    Nandez skrev 2020-06-20 22:02:25 följande:
    Det är så mycket intriger, pakter och lögner, trist.
    Oj trist....vilka är kvar...måste försöka hinna kolla i kapp, men i så fall får det börja regna så att man kan vara inne :)...i alla fall några dagar, sen kan värmen få fortsätta.

  • Johannus
    Nandez skrev 2020-07-22 22:42:11 följande:
    Har du hunnit titta?
    Hej vännen ....Har inte hunnit titta på nått denna vår/sommar....allt har varit ett kaos i livet här utan att jag förklarar det närmare......Jag har följt Robinsom USA som går på måndagar och tisdagar på natten, men det är det enda.....Vi har haft fullt upp. Jag jobbar ju som du vet som assistent till mitt barnbarn och har 3 barnbarn med funktionshinder.....Att leva i dag med Corona håller på att knäcka oss då vi måste vara isolerade och det har vi varit den Mars månad....Jag har saknat er på denna sida, men har inte orkat följa programmen. Hoppas vi ändå kan fortsätta att höras trots alla motgångar.
  • Johannus

    Hej Nadez och alla andra som skrivit här. Vet inte om ni tittar in på sidan mer, men tänkte ändå skriva att jag i dag 13/10-2020 råkade träffa Krisove på Maxi i Lkpg.  Han sa faktiskt "Hej"  precis som om vi kände varann :)......Kul att träffa en Robinson deltagare i verkligheten.

  • Johannus
    Nandez skrev 2020-10-13 20:59:19 följande:
    Förstår att det var roligt smile1.gif
    Ja det var roligt....Hade inte min dotter haft så bråttom så hade jag nog pratat med han en stund...Hehe.
  • Johannus
    flygrl skrev 2020-10-14 12:03:04 följande:
    Trevligt att höra av dig Johannus men trist du ska behöva ha det så jobbigt. Jag vet ju du hade det pressat redan innan Corona så förstår det blivit ännu tyngre nu när ni måste isolera er. :/

    Jag hoppas verkligen du ska få det bättre snart och att Corona börjar avta så samhället kan normaliseras lite igen. Idol följer jag inte men vi lär väl ses längre fram när Farmen och ffa Robinson dyker upp igen. Senaste svenska Farmen lessnade jag på och kollade inte klart men får väl se med nästa omgång. :/
    Ta hand om dig så ses vi här i forumet! smile1.gif

    Jag tittar in! smile5.gif
    Kul grej att du sprang på Kristove där. Va det du eller han som hejade först? smile3.gif
    Tack för välkomnandet! Ja det har varit en väldig pressat år 2020 med flytt från lägenheten precis när Corona bröt upp och sen detta med att sitta i karantän. Barnbarnen har varit väldigt uttråkade då dem inte kunde vara i skolan under våren och nu början på hösten. Det är bara att kämpa på och hoppas att denna hemska pandemi lämnar världen.

    Jag skulle till samma hylla som han stod vid så jag bakade och sa åt min dotter att oj tv kändis...så Kristove vände blicken mot mig och log ett brett leende och sen sa han Hej!..Hej sa jag med, men såg att min dotter drog i väg så jag efter.....kollade tillbaka på han och han log fortfarandet brett.....SkämsGlad
  • Johannus
    Nandez skrev 2020-10-14 19:17:21 följande:
    Jag har tittat klart på Australien. Suttit i karantän mer eller mindre sedan mars. För en månad sedan blev synen extremt grumlig så jag ser inget med höger öga. Har grå starr, har fått tid för operation nästa vecka, tack och lov då det är besvärligt och ont.

    Roligt att se dig också flygrl smile1.gif
    Trist att du har fått gråstarr och hoppas verkligen op hjälper att få tillbaka synen. Kram
  • Johannus
    Nandez skrev 2020-10-15 16:11:12 följande:
    Det hoppas jag med.

    Enögda Nandez
    Kram det kommer att ordna sig....
  • Johannus
    flygrl skrev 2020-10-15 19:46:12 följande:
    Hoppas din situation blir lite lättare såsmåningom och för allas skull att pandemin försvinner.

    Roligt ditt möte med Kristove. Alltid lite konstigt när man möter kändisar irl sådär. Man tycker nästan man känner dom fast man ju egentligen bara känner igen dom. Synd du inte hann byta några ord med honom. smile1.gif
    Jag hoppas med att det ordnar sig för mig....Tack för din omtanke Hjärta

    Håller med om att man tycker att personen som varit på tv är en nära bekant trots att man bara sett personen i tv rutan....Känns väldigt konstigt, men så är det när man träffas på riktigt....Hade varit kul att byta några ord och se i verkligheten hur han pratar ....alltså man får ju en känsla om en person när man pratar och hör rösten i verklighet.
Svar på tråden Robinson Australien 2020