Inlägg från: Anonym (J) |Visa alla inlägg
  • Anonym (J)

    Ni med pojkbarn

    Jag har två pojkar, en 10-åring och en snart 8-åring. Mina pojkar är bägge två väldigt kreativa, äskar allt som är med pyssel och skapande. De är även stormförtjusta i Lego som de bygger med och utvecklar fantastiska lekar kring.

    10-åringen har samma bästis sen han var 4 men även ett gäng till nära vänner, de brukar gå på Pokémon promenad, leka spionlekar, sitta och prata, leka i skogen och spela tv-spel.

    Han går i teatergrupp och strövarna, inte intresserad av sport. Varm, mjuk, omtänksam, klurig, snäll med stort hjärta och många funderingar om stort och smått.

    7-åringen har 3 bästisar, 2 som varit de i flera och och den nyaste fick han i förskoleklass. De leker mest i skogen, bygger läger och gillrar fällor, cyklar runt i området och spelar fotboll och även tv-spel i perioder.

    Vill testa alla aktiviteter som finns, allt från fotboll, till hockey, balett och ridning. Inte fastnat helt för något ännu utan tycker det mesta är rätt kul.

    Han är rolig, finurlig, gosig, omtänksam och charmar de flesta i sin närhet med sin livsglädje och skratt.

    Mina barn är absolut högljudda som 17 ibland men inte mer än andra barn tror jag. Tänker det är mitt jobb att lära dem en rimlig nivå på ljud och still inomhus och numer säger de själva att de känner de behöver spralla av sig och väljer då att gå ut och göra något aktivt.

    Vet inte hur det är att vara mamma till en dotter, är övertygad om det hade varit precis lika underbart men det är ingenting jag saknar. Är så tacksam för mina pojkar, så glad över vi är så tighta och att de anförtror mig sina innersta tankar och hemligheter.

    Jag tror att du kommer bli överväldigad av kärlek till din pojk och bli väldigt glad över att det var just honom du fick bli mamma till. Lycka till!

Svar på tråden Ni med pojkbarn