• Hcl

    Bästa kompis accepterar inte min kille

    Hej!

    Jag är förvirrad och vet inte hur jag ska göra, jag har hamnat i en sits som ja inte vet hur ja ska göra med. Mina kompisar accepterar inte killen jag vart tillsammans med.

    I julas träffade jag en kille, vi började hänga och tyckte om varandra. I början berättade han att han haft problem med alkohol och tog droger ibland. Jag insåg inte förrän jag redan var insatta i allt hur stort hans missbruk var. Han var i princip bostadslös och det blev att han flyttade in hos mig. Under dessa månader har hans missbruk eskalerat och han har hamnat i flertalet psykoser som inneburit stora gräl mellan oss. Jag drog mig undan från min omgivning och allt fokus låg på att försöka hjälpa honom i att bli frisk. Grälen blev värre såpass att jag och mina vänner var tvungen att ringa polisen för att få ut han ur min lägenhet. Efter detta så vill mina vänner att jag absolut inte har kontakt med honom, vilket jag självklart förstår. Och det är själv inget liv jag vill leva i då jag är ordentlig och vill hitta nån att få en framtid med.

    Men nu till mitt dilemma, känslorna finns fortfarande kvar emellan oss. Han har nu börjat ta tag i sitt liv och lagt in sig på avgiftning för att sedan övergå i en längre behandling. Jag har sagt till honom att den dagen han kan visa att han vart nykter under en längre tid och fortsätter i det spåret så kan vi prata o se om något finns kvar.

    Detta är något mina vänner uttryckt stort missnöje över och har även uttryckt att väljer jag o gå tillbaka till honom så får jag välja mellan honom och dom. Såsom jag känner nu och OM han nu kan visa det jag ställt som krav om x antal månader så vill jag ge honom en till chans. Innanför missbruket är han en underbart snäll och fin människa men han har vart och är väldigt sjuk.

    Men vad ska jag göra med mina vänner?!? Jag vill verkligen inte förlora dom påvägen och jag mår så dåligt över att dom ställt detta ultimatum.

Svar på tråden Bästa kompis accepterar inte min kille