Inlägg från: Anonym (zätan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (zätan)

    Bästa kompis accepterar inte min kille

    Du får ju förstå dem också, de vill inte ha honom i sina liv, och om du då är i deras lik så kommer de direkt eller indirekt drabbas av honom. De har ju redan hjälpt dig flera ggr och det är klart att drar man ut en vän ur elden är det inte särskilt roligt att vännen sedan frivilligt springer tillbaka in.

    Vad jag tycker att du ska göra är att släppa honom helt. Menar han allvar med att bli nykter och drogfri så kommer det inte ta kort tid, snarare väldigt lång, och han bör inte heller dejta under tiden alls.
    När han varit nykter och drogfri under en längre tid, och med längre tid menar jag inte bara några månader utan minst ett år, så kanske kan ni träffas en gång och prata. Så får du se sedan vad det eventuellt kan leda till.
    Men du borde egentligen se dig om efter någon annan. Jag säger inte att han inte förtjänar en chans om han nu skulle klara av sitt mål och hålla det, men frågan är om det blir så bra att gå tillbaka till en människa man dejtat under tiden man missbrukade. Jag tror faktiskt inte det. Det bästa är nog att ni går vidare åt varsitt håll oavsett vad som händer.

Svar på tråden Bästa kompis accepterar inte min kille