Inlägg från: NewOrleansDreams |Visa alla inlägg
  • NewOrleansDreams

    Min gravida kompis kille har varit otrogen

    Min kollegas kille har varit otrogen. Hon är höggravid och ska få barn i sommar och han har legat med en annan. Jag är kompis med honom också. Ska jag berätta för henne? Är du gravid? Skulle du vilja veta?

  • Svar på tråden Min gravida kompis kille har varit otrogen
  • NewOrleansDreams
    Bibbidi skrev 2020-05-28 18:44:51 följande:

    Men.... hur fick DU reda på det??? Om du fick reda på det kommer det nog spridas och sanningen kommer fram tillslut (?). 

    Fy fan att vara där om några år och få reda på att alla andra runt omkring en visste, men inte sa något.... då hade det nog varit många som man brutit från sitt liv efter ett sådant svek. 


    Av en slump och ett märkligt sammanträffande. De hade träffats i ett annat externt jobbsammanhang och tjejen visste inte att han (blivande pappan) hade en relation. Så det är inte något andra runtomkring känner till.

    Känns fruktansvärt att förstöra hennes stundande förlossning och bebisbubbla. Samtidigt kanske man vill veta innan det går ännu längre. Känner mig så kluven.
  • NewOrleansDreams
    Anonym (Nu) skrev 2020-05-28 18:59:52 följande:

    Är dom gifta? Säg till killen att han måste berätta, annars gör du det. Gör det innan barnet föds så att hon har chans till ensam vårdnad om hon vill.


    Nej, de började träffas i våras förra året så de blev gravida snabbt och oplanerat.
  • NewOrleansDreams

    Tack för alla svar! Har sovit på saken och känner sån ångest för att krossa hennes dröm med bara en månad kvar till förlossningen. Känner att jag inte bör lägga mig i men har själv blivit bedragen och har två barn ihop med min man och valde att förlåta honom. Känner samtidigt att hon har chansen nu att lämna sin kille innan det är ?för sent?.

    Känner mig lite sugen på att kontakta tjejen han var otrogen med för att höra om det var en engångsföreteelse eller om de fortfarande träffas. OM det skulle vara fallet så känns beslutet lättare på något vis.

    Annars lutar det åt att jag säger till honom att jag vet.

  • NewOrleansDreams
    Anonym (Exakt) skrev 2020-05-29 13:47:29 följande:

    Du sitter på ett forum och talar ut om deras privatliv men du har inte mage nog att tala om för henne då du är rädd att krossa hennes drömmar?


    Det handlar inte om huruvida jag inte har mage nog eller ej. Vågar gör jag. Jag är bara rädd för att krossa henne i sitt sårbara tillstånd. Du har rätt i att det är han som är boven men om jag håller tyst så är hon fortfarande lyckligt ovetande.

    Jag skriver på ett forum där jag och du bland annat kan vara anonym just för att inte hänga ut henne eller hennes privatliv.

    Tack för Input.
  • NewOrleansDreams
    Anonym (.....) skrev 2020-05-29 14:07:19 följande:

    Den springande punkten här känns ju som ifall det var ett misstag, ett ONS utan känslor inblandat, eller om det var/är något mer seriöst.

    Jag tycker du ska kontakta den andra kvinnan och sedan prata med pojkvännen också för att höra deras versioner. Du skrev att den andra kvinnan inte visste att han var i en relation, på så vis ljög han ju för henne också? Nu fick du veta det av en slump för att du råkade träffa den andra kvinnan och hon försa sig för att hon inte visste att han var i en relation om jag förstod dig rätt - han kanske flirtar och ligger runt till höger och vänster?


    Ja precis, den andra kvinnan visste inte. Han är ju en flörtig typ så jag är väll egentligen inte förvånad men trodde verkligen inte att han skulle göra det nu när de ska få en bebis ihop.
  • NewOrleansDreams

    Har skrivit med den andra kvinnan nu. Ett bra, respektfullt och vänligt samtal. Nu vet jag att det INTE var en fyllegrej utan kalkylerat och planerar från hans sida (han bjöd på middag). Så nu tar jag ett snack med honom tror jag faktiskt.

  • NewOrleansDreams

    Jag skrev till honom och vi har skrivit fram och tillbaka. Känns bra att jag gjorde det och han är enormt ångerfull och det kan han ha. Vi hade ett bra samtal. Jag ska träffa dem nästa helg vilket varit planerat sen tidigare. Ska känna efter då.

  • NewOrleansDreams

    Tycker att om det är någon som ska berätta så är det han. Vi (både han och hon) ska som sagt träffas nästa vecka så jag tar det ansikte mot ansikte då.

    Tack för all input!

  • NewOrleansDreams
    Anonym (Anonym) skrev 2020-05-30 09:02:16 följande:

    Är tanken att han ska säga det då alltså, eller hur menar du? Och vad gör du om han inte säger något? Ingenting....?


    Om inte han gör det så måste jag. Men tycker det är han som ska och bör göra det.
  • NewOrleansDreams

    Jag känner dem båda men jag blir orolig för att berätta för mamman när hon är så nära inpå förlossningen. Det är henne jag står närmast. Jag har själv blivit bedragen och vet hur det känns. Det finns en del av mig som inte vill förstöra hennes bubbla och hennes stundande lilla familj vet hur det krossade mig själv. Blir orolig för att skada henne och/eller barnet. Men jag ska som sagt träffa dem båda inom kort och kommer att prata med henne.

Svar på tråden Min gravida kompis kille har varit otrogen