• puddedudde

    Tyd-hjälp; Clearblue testa tidigt

    Hej! Första gången jag gör ett sådant här inlägg och behöver nu hjälp av "proffsen".  Var gravid i februari men fick MF, då visade det tydligt utslag på ett sånt här Clear blue "testa  tidigt". Nu har jag haft molande värk där nere ca 3 veckor på ett sätt jag aldrig känt tidigare, och samtliga resultat visar såhär: 
    En svag linje kommer upp relativt snart i fönstret (noga med att läsa av inom tiden) men jag kan inte avgöra om det är blått eller grått när det är så svagt. Ska ett sånt där grått streck som markerar vart strimman ska gå verkligen komma upp direkt? Den brukar väl framträda när det liksom "legat ett tag"? Hopplöst att avgöra om det är grått eller ljusblått... Undrar om någon annan har liknande erfarenheter och det visat sig vara positivt reslutat/negativt. Går nu i förhoppning om att jag är en sån där "låghormonare" så kanske KAN vara gravid.... (hopplöst med att fota, syns tydligare i verkligheten...". Tacksam för svar, hoppas ni ser vad jag menar på era skärmar...

  • Svar på tråden Tyd-hjälp; Clearblue testa tidigt
  • puddedudde

    Jo det kanske stämmer men tycker det blir "gråa" streck på dom rfsu-stickorna jag köpt också. Blir inte klok... men tack för svar! Har förstått att det är tjatigt med tolkningsfrågor..

  • puddedudde
    Solblomma30 skrev 2020-06-06 23:52:50 följande:

    Såhär såg mina tester ut när jag blev gravid. Det understa testet är det första jag tog. Där syntes strecket nästan inte alls, det såg ut som ditt ungefär. Ett svagt svagt streck. Två dygn senare tog jag nästa test och två dygn efter det tog jag tredje testet. Du ser hur de ökar i styrka där.


    Tusen tack för att du tog dig tid att svara! Nu har jag lärt mig något. Det är skönt när någon säger "så här ligger det till, punkt" så man tvingas krypa ur sitt eget huvud. Det står så mycket i massa olika forum att man börjar skapa sig vanföreställningar och falska förhoppningar...  Jag testade med "vanlig" sticka idag som inte visade nåt streck om jag inte ställde mig på två händer och vände ögonen ut-och-in så jag är inte gravid än iallafall... Tack igen för det vänliga svar och exempel-fotot!
Svar på tråden Tyd-hjälp; Clearblue testa tidigt