• Ekolan

    Hur ska jag tänka kring kost/träning om jag äter dåligt?.

    Hej, Jag är en medelålders man och på grund av en längre tids psykisk påfrestning har mitt kostintag åkt rakt åt fanders.

    Jag har blivit väldigt liten i maten och har svårt att hitta psykisk ork till att dra till med matlagning och ibland kan det gå veckor innan jag äter ett riktigt mål mat.
    Det har lett till en insikt att jag blivit mycket svagare i och med min passiva livsstil, och har därför tänkt börja gå på gym för att hålla någon sorts hälsofrämjande aspekt.

    Problemet ligger i logiken kring mitt mattänk. Jag VET att det är väldigt viktigt med kost osv när man ska träna, men av psykologiska skäl går det inte så bra helt enkelt.

    Därför undrar jag om någon vet hur jag kan få i mig det som behövs för att ändå bli lite starkare. Jag har tänkt träna 4 dagar i veckan, om ca 1 timme om dagen.
    Kan det räcka med proteinshakes och eventuella kosttillskott? eller gör jag mig en björntjänst om det skulle råka bli att jag enbart äter det under en längre tid? 

  • Svar på tråden Hur ska jag tänka kring kost/träning om jag äter dåligt?.
  • Ekolan

    Tack för era viktiga svar.
    Jag tar till mig alla kanontips och rekommendationer som ni kommer med.

    Det som brister i kosten för mig är en blandning av både ork och aptit. Men jag är hoppfull om att det kommer vända när energibehovet väl ökar.

Svar på tråden Hur ska jag tänka kring kost/träning om jag äter dåligt?.