Inlägg från: Johanna1986 |Visa alla inlägg
  • Johanna1986

    Läkaren vill operera nu, utomkveds?

    Saken e den att man kan ha låga värden med de fördubblas ändå 2-3 dag. Tyvärr griper du efter halmstrån TS. Detta e ingen normal graviditet, jag beklagar. Dina värden fördubblas inte. Varit med om utomkveds två gånger så vet vad jag pratar om. Risken om du väntat e att äggledaren Kan spricka å du fåren massiv blödning och kan dö.

    Oavsett hur du gör kommer denna graviditet inte lyckas. Frågan e bara hur skadad DIN kropp Kommer att bli! Låter hårt men sanningen e tyvärr hård ibland. Gå med på op. Be den försöka rädda äggledaren. Läck och försök bli gravid igen när du känner kropp Å sinne e i balans igen! Hoppas du förstår mitt inlägg som hård välmening!<3

  • Johanna1986
    Anonym (Hjälp!) skrev 2020-06-21 01:59:43 följande:

    Tack, jag är tacksam för dina ord. Fick träffa överläkaren idag och en annan till som gjorde en undersökning och idag såg dom något i livmodern och ingen annanstans. Så dom valde att avvakta till onsdag för ny undersökning och provtagning.


    Så va de för mig i början med med båda mina x. När man har de bildas oftast en psydosäck eller hur de stavas.... typ som en oregelbunden hinnsäck. Men den e tom å oftast finns de blod i anknytning till denna. Jag hoppas innerligt att de inte e så för dig. Men berättar hur de varit innan jag fått mina x bekräftade.
Svar på tråden Läkaren vill operera nu, utomkveds?