Inlägg från: Anonym (Signatur 43 år) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Signatur 43 år)

    Hjälp kag tänder bara på äldre!

    Om du vill ha en något äldre kvinna som seriös partner så bör du hålla dig till max 8-10 år äldre. Då finns det möjlighet att få en relation att funka och ni är hyfsat jämställda.

    Det många kvinnor inklusive jag backar på är barnfrågan. Vi har i regel en drös barn och kan vara tveksam till att blanda in en ny yngre partner i den konstellationen och allra helst om han inte har egna barn. Och vi är många som tvekar på rimligheten i att börja med ett förhållande med nån som kanske väljer en annan partner om x år och vill ha barn. Jag har ingen lust alls att investera i känslor och familjeliv för lite upphetsande sex i x år om risken alltid finns att han väljer en yngre tjej. Han växer ju upp och mognar vilket många unga män missar att ta med i beräkningen. Alla unga män säger att de inte vill ha barn men nästan alla möter jag på stan nåt år senare med barnvagn och mycket yngre sambo... Så... Lite uppriktighet vore på sin plats.

    Vi är ingen sexuell fantasi utan du behöver vara 100 säker på att du vill ha en vuxen relation med skolbarn, jobb och smutstvätt...

  • Anonym (Signatur 43 år)
    MammAmma skrev 2020-06-24 09:46:04 följande:

    Smaken är ju som baken. Många kvinnor, oavsett ålder, vill ha äldre män. Jag har aldrig nånsin förstått mig på den preferensen, inte ens som tonåring, och skulle inte ens bromsa mig själv i att träffa yngre killar om jag hade bättre självkänsla.


    Det är väl just självkänslan som gör att man dras till äldre män. Man vågar ta för sig helt enkelt.
  • Anonym (Signatur 43 år)
    MammAmma skrev 2020-06-24 11:54:44 följande:

    Nja. Jag dras inte till äldre män, trots lite kass självkänsla emellanåt, så det beror nog på annat


    Menade att det är oftast självkänslan som styr åldersskillnad oavsett åt vilket håll.
Svar på tråden Hjälp kag tänder bara på äldre!