Inlägg från: Anonym (norrlänning) |Visa alla inlägg
  • Anonym (norrlänning)

    Hjälp kag tänder bara på äldre!

    ha ha jag kan förstå om du gillar upp till 40+ eller 50+ där kan det finnas dom som ser ok ut men sen tappar du mig. För då ska det mycket till om man inte är i närmare den åldern. Men jag ser att du är från Härnösand testa match. Jag hade ett konto där när jag bodde i Sollefteå. Var nästan 40 år då och det var flera äldre kvinnor som skickade flörtar eller kollade på kontot. Däremot är det hel dött att hitta någon i sin egna ålder där om man bor i Norrland. Så satsa på det för mig var det värdelöst men letar du äldre hittar du nog där.

  • Anonym (norrlänning)
    Anonym (Eva) skrev 2020-06-21 21:56:25 följande:

    Jag är mellan 50-60 år och älskar yngre pojkar!

    Själv tränar jag mycket och ser till att sköta min kropp så bra jag bara kan och ser faktiskt jäkligt bra ut för min ålder.

    Jag har man och två barn. Mannen och jag har varit gifta i snart 30 år och barnen är i 20-års åldern.

    Jag har varit med många unga killar senaste 10-15 åren och jag älskar det. De älskar det också för jag vet vad jag vill och vad jag tål i sängen. Många av killarna har sagt att de älskar att de kan knulla mig så hårt! Analsex är också något som den yngre generationen verkar nästan se som en självklarhet och det passar mig utmärkt. Älskar när en ung kuk penetrerar mitt stjärthål hårt och resolut!

    Något som jag nästan skäms för men samtidigt är bland det våtaste jag varit med om är när jag tog min dotters pojkvän. Han var 19. De är inte längre tillsammans och dottern vet inget.

    Och nej, min man vet inte att jag träffar andra. Han tror att jag träffar väninnor.


    Varför har du familj det får jag inte att gå ihop. Du verkar ju inte älska dom.
  • Anonym (norrlänning)
    Anonym (Eva) skrev 2020-06-21 22:32:12 följande:
    Jag älskar min familj men jag älskar även ung-kuk!

    Yngsta jag varit med var 17 och jag var 49. Underbart. Jag fick lära honom en del, vi träffades flera gånger. Han älskade min rumpa och ville att jag skulle sitta på hans ansikte.

    Nu är det mest killar mellan 25-30. Vissa är inte så uthålliga innan sprutet kommer men fördelen är att de kan köra på många gånger under en hel natt.

    Är det fler mogna kvinnor här inne med samma aptit på småpojkar och deras ståtliga kukar?
    Pedofil alltså. Tragiskt. Och om du älskar din familj varför lämnar du dom inte då så att din man kan få en kvinna som älskar honom och din dotter slipper en mamma som sviker.
Svar på tråden Hjälp kag tänder bara på äldre!