• C78

    Hjälp kag tänder bara på äldre!

    Anonym (Eva) skrev 2020-06-21 22:32:12 följande:

    Jag älskar min familj men jag älskar även ung-kuk!

    Yngsta jag varit med var 17 och jag var 49. Underbart. Jag fick lära honom en del, vi träffades flera gånger. Han älskade min rumpa och ville att jag skulle sitta på hans ansikte.

    Nu är det mest killar mellan 25-30. Vissa är inte så uthålliga innan sprutet kommer men fördelen är att de kan köra på många gånger under en hel natt.

    Är det fler mogna kvinnor här inne med samma aptit på småpojkar och deras ståtliga kukar?


    Är detta ett dåligt skämt ? Jag hoppas det för 17 år och minderårig !!? Usch vad illa berörd jag vart av att läsa din text. Om detta är sant bör du ta en ordentlig tankeställare och fundera över vad du egentligen håller på med. Du är praktiskt taget en kvinnlig pedofil. Stackars de som kommer i din väg och stackars din familj...
  • C78
    Anonym (Eva) skrev 2020-06-23 21:15:57 följande:
    Han var kanske 18 när vi startade. Om det lugnar dina nerver.

    Men nu för tiden är det ca 25 års ålder som jag får till det med. Börjar nog bli för gammal för de yngsta.

    Men en 25-åring med stenhård kuk är underbart för en sugen milf!
    " Yngsta jag varit med var 17 år ". Det är dina egna ord innan du frågar om det finns fler mogna kvinnor här " med samma aptit  på småpojkar och deras ståtliga kukar " .  Så nja, känns väl inte så väldigt lugnande, snarare otroligt äckligt. Dessutom, även om du väntade och killen hunnit fylla 18 år när du lurade honom till sängs så är det ju tydligt (av din egen text) att flörtandet pågått en tid innan det och att du tänder på minderåriga ungdomar.  Men, men... sanningen brukar för det mesta komma till ytan när man minst anar. Skönt att du inte är på ungdomar mer (även om det mest verkar vara för att du inte kan lura dem till sängs längre) . Tycker dock otroligt synd om din familj som du går bakom ryggen på. Alla förtjänar bättre än det där. Hejdå. 
Svar på tråden Hjälp kag tänder bara på äldre!