• Nykär15
    RiaraMaria skrev 2020-06-27 07:17:16 följande:

    Under en sammanställning nyss var det som om ngt "ploppade" lån gt ner. Skulle inte förvåna mig om det var fosterhinnan som sprack. Det känns verkligen kört. Det gjorde det i förrgår med visserligen men hoppet rinner ju ut varje gång.


    Men åh...har det kommit nåt mer vatten/blod i samband med det?

    Försök ligga och ta det lugnt, hoppas på att det lugnar sig <3
  • Nykär15
    RiaraMaria skrev 2020-06-27 12:01:49 följande:

    Tyvärr det sket sig. Satte mig o kissade i det gröna vid husvagnen när fostret gled ur mig. Dött. På väg in nu då moderkakan är kvar då alla sammandragningar stannat upp. Vi är såklart ledsna men samtidigt oerhört lättade den känslomässiga berg och dalbanan är över nu.


    Åh nej, beklagar det djupaste <3 hoppades så för er :(

    Många många kramar <3
  • Nykär15

    Ligger du på KK Sahlgrenska? Har själv akutopererats där efter MA (som vi dock födde ut på Östra, vi träffade med vår lilla och sa farväl till den vackraste minimänniskan som nu ligger i minneslund). Förlorade massa blod med och låg på CIVA en natt, så rädd de skulle ta livmodern om blödningen inte slutade...men till slut lugnade de sig. Håller med om den fantastiska sjukvården <3

    Nu får du läka tillsammans med din man, njuta av sommaren och veta att du gjorde allt du kunde för er lilla tjej <3

    Jag blöder med nu sen i onsdags, så vi förlorar nog med vår lilla snart...tror dock redan det avstannat men kroppen inte fattat...så väntar nu bara. Har ul på torsdag så får nog mer besked då om det inte kommit ut innan...

  • Nykär15
    RiaraMaria skrev 2020-06-28 10:16:23 följande:

    Usch lider med dig. Jag har inte blött mycket efter ingreppet. Får åka hem 12 idag. Är bara fruktansvärt öm i luftrören långt ner då jag tydligen fick spasmer i dem när de skulle extubera mig o näsblod så de fick intubera mig igen.


    Usch då, ta hand om dig nu <3
Svar på tråden Tidig vattenavgång i vecka 16. Hotande missfall