Inlägg från: KimLinnefeldt |Visa alla inlägg
  • KimLinnefeldt

    Fantiserar heteromän om killsex?

    Jag fantiserar ofta om att vara två män med en kvinna, och alla tre gör det skönt för varandra. 

    Jag tror inte att vi är antingen hetero, bi eller homo. Skalan är mycket bredare än så. För en man kan det kännas hotfullt med homoerotiska fantasier, men med stigande ålder bryr jag mig mindre. Min fru vet att jag fantiserar om killsex och blir inte upprörd över det.

    Jag har aldrig provat irl, men någon gång kanske det kan ske.

  • KimLinnefeldt

    Män har mer makt än kvinnor. Mannen är som kön överordnad kvinnan, i dagens samhälle. En man är en människa som ligger med kvinnor.

    Om en man ligger med en man så är han inte en man, och då tappar han makt. Blotta tanken på att ha sex med en man kan kännas hotfullt för en man.

    Det är uppenbart att många i den här tråden, särskilt män, är väldigt noga med att dela upp oss i hetero eller homo. Att vi skulle vara "bara sexuella" utmanar hans manlighet och hotar hans maktkänsla.

  • KimLinnefeldt
    Anonym (Hetero) skrev 2020-07-09 13:02:42 följande:
    Trams!

    Att en man skulle vara mindre man för att han är bi eller homosexuell är inbillning. Den tanken finns bara hos just bi och homo-killar och därför försöker de att normalisera sin egna sexuella läggning genom att hävda att alla män har ett visst intresse eller fantasier om homosex. Så är det inte. Heterokillar lockas inte av homosex.

    Så acceptera din bisexuella läggning istället för att försöka applicera den på alla män. Du blir inte mindre man för det.

    Kanske blir du besviken men min manlighet och maktkänsla kopplar jag över huvud taget inte till någon specifik sexualitet, och mina homo-kompisar ser jag som jämlikar på alla sätt.
    Även du verkar se två möjliga sexualiteter, homo eller hetero. Jag hävdar att det finns grader. Och att längtan efter en strikt uppdelning troligen bottnar i en ängslighet, som har med mansrollen att göra.

    Jag tror inte att jag är bisexuell. Om jag vore det så skulle jag acceptera det.

    Att män har en överordnad ställning i samhället är väl etablerat i samhällsvetenskaplig forskning. Att det kan upplevas som hotfullt för en man att verka kvinnlig finns det massor av exempel på: Män bör inte dansa, inte sjunga, inte cykla på en cykel med låg ram, inte ha rosa kläder, bör gilla sport. 

    Du pratar om dig och dina homo-kompisar. Det finns naturligtvis undantag från alla regler. Det finns män som gillar att dansa och sjunga, till exempel. Men jag pratar om det dominerande mönstret.
  • KimLinnefeldt
    Anonym (Hetero) skrev 2020-07-13 22:00:21 följande:
    Jag ser tre varianter, hetero, bi och homo. Och det finns redan en tydlig uppdelning. Den gjordes redan när ovanstående begrepp infördes. Däremot finns det många bi/homo-män som gärna vill sudda ut denna uppdelning och införa en flytande gräns så att de kan fortsätta kalla sig hetero eftersom de är ängsliga att deras mansroll påverkas ifall de erkänner för sig själva att de inte är hetero.

    Varför skulle en hetero-man känna ängslan kring sin mansroll för att bi/homo-män inte vill acceptera sin läggning?
    Jag tror som sagt att det finns fler varianter än tre. Redan det att män är så noga med att se skarpa kategorier tyder på att de är ängsliga över att inte vara tillräckligt manliga. 

    Men vi får nog enas om att vara oeniga 
Svar på tråden Fantiserar heteromän om killsex?