• Anonym (D)

    Min mans kommentar om min kropp...Överreagerar jag?

    Men herregud, hur gamla är ni egentligen?

    Jag älskar och tänder på min man och tycker han är sexig, men om man skulle börja analysera varje kroppsdel för sig så är ju ingen perfekt.

    Vad är poängen med det? Han säger ju att han tänder på dig och gillar din kropp för att den är din, vad spelar det för vad han tycker om varje enskild kroppsdel tagen ur sitt sammanhang.

  • Anonym (D)

    Men sluta prata om utseendet på din kropp!!! Diskuterar ni hans (perfekta?) kroppsdelar lika ingående?

    Tycker det låter helt knäppt att hålla på och fråga varandra om de hade gillat stora bröst på någon annan, vad ska man liksom svara? Ja, nej, vilket som blir ju ändå fel.

    Jag har fått tre barn och lika mycket som jag får leva med spåren det satt på min kropp så får min man göra det. Vilket han gör, gladeligen, det är ju även hans barn.

    Men om jag frågar honom om han finner den lösa huden på min mage attraktiv, vad ska han då svara? Det är ju uppenbarligen inte snyggt, men det verkar heller inte störa honom så varför ska jag pressa fram ett "ärligt svar"?

    Sluta prata och fråga om din kropp. Det är inte hälsosamt.

  • Anonym (D)
    Anonym (ledsen) skrev 2020-06-26 21:47:29 följande:

    Ingen som vill svara på detta?

    Men vad menar min man med "varför inte?" när jag frågar honom om han tyckt om mina bröst på en annan kvinna? Varför säger han plötsligt så när han alla andra gånger sagt att han tyckt om dem på en annan kvinna?

    Och ja, jag skulle också vilja ha svar på: .om min man säger att jag har hans ideal mage för att den sitter på mig och för att det är ideal för honom då han älskar mig och inte vill ändra på min mage, men att min mage hade inte varit ett ideal på en annan kvinna....är det då ett ideal? Enligt honom så är det så. Förstår inte riktigt vad han menar...Bättre att fråga här än att fråga honom....

    För att svaret betyder mycket för MIG.


    Vad han menar med "varför inte" kan inte någon här svara på. Han kanske är trött på att svara på dina frågor.

    När det gäller din mage så är det ganska simpelt. Vänd på det, helt enkelt.

    Om han degiga kulmage inte satt just på honom utan bara på en random främling, hade du då föredragit den looken framför ett fast sexpack? Troligtvis inte.

    Men poängen är att det är oviktigt, man älskar inte ett sexpack eller perfekta bröst, man älskar en person.
Svar på tråden Min mans kommentar om min kropp...Överreagerar jag?