Inlägg från: Anonym (Jobb.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jobb.)

    Min sambo vill satsa våra semester pengar och starta eget

    Anonym (Majsan78) skrev 2020-07-01 22:50:18 följande:

    Tack för alla bra svar! Har kanske låtit lite virrig pga att jag varit så frustrerad. Jag tänkte igenom massa saker och som ni säger är det nog något annat bakom min mans dröm om en ?elmack?. Gjorde ett räkne-exempel och det kommer nog bli svårt att tjäna dom pengarna som han tror. Har man tur så får man några tusen efter skatt. Blir dock väldigt upprörd över hur negativt inställda alla är till att låta barn jobba. Det är ju ändå inte barnarbete i en fabrik vi pratar om?!!! Det handlar ju om att våra barn ska vara redo för arbetsmarknaden, inte att dom ska sy kläder för HM ??????

    Jag ska ta ett snack med min sambo och se vad det egentligen är han vill. Kanske kan han få göra det som ett hobby-projekt eller så får han väl låna av ALMI eller något. Men tar han av våra pengar så får han fan stanna hemma från semestern!!


    Kolla Fridas munkar på fb, en kiosk som drivs av en driftig 12-åring. Garanterat med stöd av syskon och föräldrar men ändå, har en stadig ström av kunder nu under sommaren. Gissningsvis har hon en hej kedja el.dyl när hon är 20, eller så blir det bara ett roligt minne. Häftigt är det iaf!
Svar på tråden Min sambo vill satsa våra semester pengar och starta eget