• Anonym (Tg)

    Varför "tillåter" ni föräldrar era barn och tonåringar sola med string-bikini?

    Anonym (R) skrev 2020-06-29 00:11:37 följande:

    Nej, jag tycker inte att en tonåring gör något äckligt om denne vill ha lite mindre tyg vid rumpan. Som du tar i så antog jag först att det var en riktig stringbikini där det bara var en tråd. Folk stirrar ändå. Ofta på överdelen men det är inte svårt att stirra på en rumpa med mer tyg om man vill. Det skulle vara badshorts då om man inte vill bli uttittad. Hemskt men sant och därför går jag inte runt i bikini alls. Skulle hellre vara den 14åringen som faktiskt står upp för sig själv och sin kropp.


    Jag badar i shorts. Men hade inte haft en sån bikini även om jag hade känt mig mig bekväm med min kropp.

    Man kan stå upp för sig själv utan att visa hela rumpan, som du säger tittar folk ändå.

    Tycker att string signalerar nåt annat, det blir vulgärt och sexuellt. Det passar sig inte på barn och yngre tonåringar.
  • Anonym (Tg)
    Anonym (R) skrev 2020-06-29 00:33:10 följande:

    Jag tror du missförstår mitt "att folk tittar ändå". De tittar inte mindre pga mer tyg, det ger inget att försöka skydda lite extra av rumpan.

    Trosan på bilden är inte ett dugg vulgär. Eller så olik andra bikinitrosor som folk haft hela min uppväxt.


    Jag tycker att de är vulgär, men visst har jag sett andra med. En tunn sträng bara. Jag tror att folk tittar ner på detta än en rumpa med mer tyg.

    Det blir mer sexuellt av det.
  • Anonym (Tg)
    Anonym (R) skrev 2020-06-29 01:05:08 följande:

    För att du gör det mer sexuellt. Bättre att släppa den biten och låta 14åringar få testa sig fram vad de vill ha. Vilket lär variera med vad de tycker är snyggt och det utbud som finns just då. Lite mindre tyg behöver inte vara sexuellt alls.

    Det har alltid funnits personer och kommer alltid att finnas som stirrar ut unga tjejer. På stranden, i badhuset, i parken eller var dessa än är.


    Ok, vi tycker olika.
  • Anonym (Tg)
    Ess skrev 2020-06-29 08:24:59 följande:

    Jag bryr mig inte om vilken bikini eller baddräkt de använder. Sköt dig själv och skit i andra.


    Du kanske har missat att detta är ett forum för diskussion?? Varför skriver du ens om du inte bryr dig?
  • Anonym (Tg)
    Anonym (Tål inte skuldbeläggande) skrev 2020-06-29 11:17:04 följande:

    Vidrigt att du skuldbelägger unga tjejer och deras föräldrar för att män ogenerat äckelglor på dem när de solar.

    Fy fan!

    Varför skuldbelägger du inte männen som ogenerat äckelglor istället?

    Dessa män skulle för övrigt  inte avstå från att ogenerat äckelglo om de unga tjejerna haft bikinis som täckt några centimeter till av rumpan.


    Jag har skrivit att män glor men att man heller inte vet exakt om det är just det dom glor på.

    Varför vill man ens visa upp hela bakdelen som tonåring? Det fattar inte jag, och ännu mindre hur föräldrar tillåter det. Jag tycker att det är onödigt att bjuda dom på detta.

    Vidrigt var ordet.
  • Anonym (Tg)
    Lucia N skrev 2020-06-29 08:43:01 följande:

    Som tidigare nämnt är inte vad flickorna har på sig problemet, utan problemet är vuxna män som tittar på barns rumpor.


    Är det ok att gå näck också då? Folk behöver inte titta...suck.
  • Anonym (Tg)
    cosinus skrev 2020-06-29 11:56:19 följande:

    Sist jag var och badade var det två unga tjejer där som badade i underkläder. Stringtrosor och bh, den ena tjejen vita trosor, den andra i beiga. Kan säga att de bikinitrosorna som länkades till var extremt täckande i jämförelse både i tygmängd och genomskinlighet.

    De kanske har bikinis som deras föräldrar anser nog anständiga hemma men hjälper ju föga om de inte används....


    Vill bara säga att bilden svar ett exempel, har även sett underdelar med mindre tyg.

    Folk skriver att män glor oavsett.

    Jag vet när jag var yngre att jag ville ha uppmärksamhet från män, då kläder jag mig därefter. Fick bra mkt mer blickar när jag gick i kortkort eller urringat. Och det var ett VAL jag gjorde.

    Männen finns ändå och nu pratar jag om dom man kan påverka, sig själv.
  • Anonym (Tg)

    Även om det var killars uppmärksamhet jag ville ha var det mest dom jag inte ville ha uppmärksamhet av, som gav mig det.

    Främst gubbar.

    Ni tycker att jag lägger ansvaret på barnen/ungdomarna. Nej men på föräldrar och även ungdomar själva när man blir lite äldre.

    Nu tror ni även att jag tycker att tjejer som blir utsatta får skylla sig själva...nej knappast. Men jag har vart med om allt det här. En viss klädsel eller avsaknaden av det drar till sig betydligt mer uppmärksamhet än en annan klädsel. Punkt slut!!!!

  • Anonym (Tg)
    Anonym (Tål inte skuldbeläggande) skrev 2020-06-29 11:56:12 följande:

    Det enda som är vidrigt här är ditt sätt att skriva om dessa unga tjejer. "De ligger och putar med rumpan", o.s.v

    Upplysning: De flesta tjejer och kvinnor är helt enkelt skapta så att rumpan putar när de ligger på magen. Tränar man regelbundet, vilket många unga tjejer gör blir det ännu tydligare men det innebär inte att de medvetet putar med rumpan för att "bjuda på sig". Hur tror du förresten  att du själv ser ut när du ligger på mage  och solar?

    Att du skriver om hur illa berörd du blev att din kompis dotter låg och solade bredvid din karl är nästan skrattretande. Kände du dig hotad eller?

    Förstår du inte att din karl med all sannolikhet är totalt ointressant för tonåringar i 15-årsåldern? Chansen att de skulle vilja förföra honom är minimal, för att inte säga obefintlig. Han är bara en sexuellt sett helt ointressant gubbe i deras ögon så oavsett om han mot sin vilja skulle bli tänd av att vara i närheten av dessa solande tonårstjejer är det en obesvarad attraktion som aldrig någonsin kommer att leda till något och det finns alltså ingenting att känna sig hotad av.


    Men snälla du, att du ens skriver när sånt?

    Hotad? Nej verkligen inte. Tycker bara att det är opassande och obekvämt från alla håll. När jag själv vart med om så många saker som tonåring. Där jag absolut fått mer uppmärksamhet pga klädseln än annars.

    Han är knappast pedofil och jag har aldrig ens sett antydan till att glo på unga tjejer.
  • Anonym (Tg)
    Anonym (Tål inte skuldbeläggande) skrev 2020-06-29 12:17:19 följande:

    Och varför kände du dig så obekväm av att hon, som du uttrycker det "låg och putade med rumpan " precis intill din sambo då?

    Hade du känt dig mindre obekväm om din sambo inte varit med? Om ja, varför det om det inte handlar om att du känner dig hotad på något sätt?

    Vad är det egentligen som är så "opassande och obekvämt från alla håll" om det inte alls  handlar om att du känner dig hotad på något sätt?


    Varför skulle jag känna mig hotad?

    Jag kan nog inte svara på exakt vad som känns obekvämt mer än att det är det. En ung person eller typ ett barn med en vuxens kropp med string som ligger intill. Om vi vart ensamma där hade jag inte brytt mig. Men det satt en massa barnfamiljer runt om och män.

    Det känns bara fel och märkligt hur man kan vilja det. Och att mamman inte ger nånting troligtvis.
Svar på tråden Varför "tillåter" ni föräldrar era barn och tonåringar sola med string-bikini?