Inlägg från: Miss Skywalker |Visa alla inlägg
  • Miss Skywalker

    Olika personlighet IRL och online?

    jrockyracoon skrev 2020-07-04 18:29:10 följande:
    Tja, lite halvt om halvt, skulle jag säga. Det är förstås inte trevligt att inte svara på din förfrågan, men det kan ju lätt hända om man är stressad. Är personen vänlig på jobbet, skulle jag nog mer lita på intrycket jag fick där än på sociala medier. 

    Du vet ju inte hur personens konversationer ser ut med andra personer, det är ju möjligt att det är sådär hen kommunicerar med alla. Det kan ju också hända att personen är en slarvpelle/slarvpella och stressar runt och inte går att lita på när det gäller saker man bestämt. Det finns ju sådana. De kan vara hur trevliga som helst, men lyckas aldrig hålla tider eller planera in ett möte.

    Nu vet jag ju inte vilket kön det är, men om det är en man finns det en risk att han tror att du uppvaktar honom och är kort för att markera att han inte är intresserad av dig på det sättet.

    Är det en kvinna, tja, jag skulle nog fortsätta med kontaktförsöken tills dess att jag fick fler och tydligare signaler. 

    En vän till mig hatade att prata i telefon. Han var alltid väldigt kort och burdus i telefon. Väldigt annorlunda än han var i verkligheten. Tror man behöver vara extra försiktig när man tolkar meddelanden från en person när det inte är IRL.
    Varför skiljer sig dina råd så pass beroende på kön? Är kvinnor otydligare menar du?
Svar på tråden Olika personlighet IRL och online?