• neverpreggo

    Dejting!

    Loggar man in själv för att kolla har man inte så mycket att säga till om ;)


    Många tar bort när de blir exklusiva. Skulle inte lägga något större värde i bara den grejen.

  • neverpreggo
    Anonym (Anonym) skrev 2020-07-05 23:01:02 följande:
    Det är inte frågan om att vara pryd men om man vill försöka få tag i ett seriöst förhållande är det en bra idé att inte ligga för tidigt.
    Om personen man ligger med har stenåldersvärderingar. Man ligger när båda vill och det passar sig.
  • neverpreggo
    Anonym (Anonym) skrev 2020-07-05 23:12:10 följande:
    Och du undrar varför det finns hur många trådar som helst med tjejer som undrar varför killen aldrig kommer till skott med att faktiskt gå från sex till ett förhållande? Hur många om dagen är det inte man läser om där tjejen undrar vad killen vill, varför han inte hör av sig, om de inte ska bli ett par nu när det gått flera månader osv? Kalla det stenålder om du vill, men generellt verkar det som att de som börjar i fel ände har svårare att nå sitt mål. Men visst, vill man behöva gå igenom kille efter kille efter kille och aldrig träffa rätt så kan man ligga redan på första dejten om man så känner för det.
    Det säger inget när det enbart är trådar från folk med problem. Jag ser trådar från alla kön som helt enkelt inte kan kommunicera, inte vågar eller liknande. Bland vänner ser jag inte alls vad du säger utan det mesta är brist på kommunikation. Vem fan vill ens vara med någon som inte vill ha ett förhållande för att man låg efter en eller några dejter? Usch. Passar man ihop så gör man.
Svar på tråden Dejting!