Inlägg från: Anonym (Nervös) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nervös)

    Första dejten (Ge tips snälla!!)

    Hej familjeliv!
    Jag (25+ kvinna) har träffat en kille via en dejtingsida och efter vi har pratat över telefon i några timmar bestämde vi oss för att träffa varandra på en dejt nästa vecka eftersom vi verkar klicka. Detta är min första dejt på nästan ett år (efter dålig relation tog slut + bortgång av en förälder) och det känns som jag har typ glömt bort hur det är att dejta. Har ni några tips på hur man ska vara, säga, fråga, klä sig, göra för aktiviteter mm? Eller tips på vad jag absolut inte borde göra och undvika? Alla tips och råd uppskattas!! 

  • Svar på tråden Första dejten (Ge tips snälla!!)
  • Anonym (Nervös)

    Tack så mycket för era svar med kloka råd och tips!
    Promenad tycker jag låter trevligt, om det inte kommer att spöregna såklart.
    Tänkte att fika + promenad kanske skulle upplevas som tråkigt förslag från min sida men det verkar som många av er tycker det är en bra idé om man skulle vilja avsluta dejten lite tidigare än väntat. 
    Min backup plan just nu om det blir dåligt väder är eventuellt boulebar eller typ escaperoom, vill gärna visa att jag är intresserad med att komma med förslag mm. :) Låter det okej i era öron? Är som sagt verkligen inte van med dejting just nu men vill göra mitt bästa så att oavsett hur det går kan jag känna mig bra och mer inställd till dejting generellt. 

Svar på tråden Första dejten (Ge tips snälla!!)