• Anonym (I)

    Kär i min bästa vän

    Tycker visst du kan berätta, va i en liknande situation men den som hade partner. Kände samma för honom men det vågade jag aldrig visa för jag var ju upptagen och allt kändes fel. Slut med killen nu och önskade att den andre berättat, hade kunnat bli något jättebra tror jag.

  • Anonym (I)
    Anonym (kattfäktare) skrev 2020-07-06 09:56:45 följande:

    Lite rädd att om jag berättar så kommer det förstöra allt. Det är ju visserligen en risk man får ta, men ändå väldigt tråkigt såklart. Kanske går att lägga fram det på ett bra sätt så vänskapen fortfarande kan finnas där, även om den kanske inte skulle vara lika nära som innan. Att gå och fortsätta hålla det inombords känns lite tufft.


    Det tär på en kan jag säga, höll på att bli galen av situationen. Ibland måste man våga chansa och är hon en vettig tjej kommer det inte göra någon skillnad i er vänskap.
  • Anonym (I)

    Har tolkat det som du är kille. Vad tänker du göra?

  • Anonym (I)

    Hur vet du så säkert att hon inte har något intresse tillbaka? Mer än att hon är i ett förhållande, det behöver inte betyda något egentligen.

  • Anonym (I)
    Anonym (kattfäktare) skrev 2020-07-10 14:02:21 följande:

    Känslan jag får när vi umgås och pratar så är den inte mer än vänskaplig, i brist på ett bättre ord. 


    Fast hon är ju upptagen och då är det kanske inte så lätt att veta hur hon ska bete sig. Jag kan vara jätteintresserad av en kille men kan bete mig som jag inte alls vore intresserad för att skydda mig själv.
  • Anonym (I)

    Eftersom ni verkar umgås ibland och kan gå och shoppa, bjud ut henne på en öl en kväll så kanske ni vågar öppna upp. Alltid lättare då.

  • Anonym (I)

    Mja tycker hon du ska börja använda tinder och försöka hitta en tjej då är hon nog tyvärr inte intresserad tillbaka. Hade hon vart det hade hon inte velat se att du hittade någon.

Svar på tråden Kär i min bästa vän