• Joyho

    Att vara utan sex

    Anonym (JW) skrev 2020-07-07 07:57:23 följande:

    Jag är gift med en 57 årig man och i vårt fall så är det han som inte vill ha sex mer än 1 gång per vecka vilket är alldeles för lite för min del så det är nog olika. Jag är 34 om det har något med saken att göra.


    Jag har i princip samma läge. 34 år, gift med en man som är 52. Han är väldigt ointresserad av sex numera. Max 1 gång/månad, vilket för mig är alldeles, alldeles för lite. Pratas sällan om att män tappar sexlusten. Mer att kvinnor gör det, antingen efter barnafödande eller i övergångsåldern.

    Till TS så tror jag att det kan gå åt vilket håll som helst vid klimakteriet. Antingen öka eller minska. Men så länge hon inte ser det som ett problem så kommer hon inte göra nåt för att ändra det heller. Tyvärr.
  • Joyho
    Anonym (Desperat) skrev 2020-07-07 17:30:37 följande:

    Det är ju nästan att man blir lite sugen :) Kanske allt har en mening.?Hahaha

    Nu får man snart ett svar att detta var också jävligt osmakligt från en viss person :)

    Men jag bjuder på detta.

    Det som förvånar mig i denna tråd är att det finns män som inte vill längre, ändå så har dom yngre tjejer vilket är ännu mer förvånade att lusten inte finns. Jag tycker dom borde vara jävligt tacksamma som är tillsammans med någon som vill så ofta.

    Ni som har äldre män vad var det som gjorde att ni blev tillsammans? Har ni varit tillsammans länge? Även om man har varit tillsammans länge så tycker jag att sex livet inte ska försämras med tiden, men tydligen så är det mer vanligt en vad jag har trott.


    Jag tror inte att anledningen att man blir tillsammans är nåt annorlunda mot de som har förhållande med nån jämnårig. I mitt fall handlade det om att jag blev kär. Sen har jag alltid dragits till äldre män. Det är nåt jag tänder på. Både fysiskt och mentalt. Vi har varit ihop i drygt 11 år nu.
  • Joyho
    Anonym (Varför) skrev 2020-07-07 21:37:07 följande:

    Varför runkar du inte? Måste du ha sex för att få orgasm?


    Är sex bara orgasm för dig?
  • Joyho
    Anonym (Varför) skrev 2020-07-07 22:22:38 följande:

    Det är väl det man vill ha när man har sex? Lr varför har man annars sex?


    För att man älskar personen kanske? För kärlek, närhet, beröring, passion, gemensam njutning, få se den man älskar och tänder på njuta bl.a.

    Du låter ju som en fantastisk älskare och partner som enbart har sex för att själv få orgasm....
Svar på tråden Att vara utan sex