Inlägg från: Anonym (virrepärans fru) |Visa alla inlägg
  • Anonym (virrepärans fru)

    Egenskaper som kan driva till vansinne, har alla så!?

    Min mans tankspriddhet har gjort mig vansinnig många gånger. Men han kan verkligen inte hjälpa det och han försöker skärpa sig, skriva upp, låta mig kolla eller så gör han allt för att fixa konsekvenserna själv.

    Exempel: 

    -Gå hemifrån med lägenhetsdörren halvöppen och nyckelknippan i låset- så hittade jag det när jag kom hem från jobbet.

    - Inte lägga i handbromsen i parkering i backe så bilen rullar ut i gatan.

    - Lägga en burk öppnad bets i baksätet på bilen och låta den ligga där en vecka så locket skavs av mot barnstolen och större delen rinner ut.

    - Insistera på att familjen ska resa med bara handbagage och glömma sitt eget på parkeringen hemma. Fick börja med att köpa nya kalsonger på flygplatsen och fick lägga en halvdag av vår weekend på att köpa ny kostym mm för vi skulle på premiär på kvällen.

    - Glömma kostymen när vi skulle på gala i annan stad och inte hade många timmar mellan ankomst och event- fick köpa ny kostym då också.

    - Börja semestern med att lägga ifrån sig det mest kritiska betalkortet som allt är bokat på på disken på flygplatsen när han skulle köpa en dricka. (vi bokar varannan semester för jag vägrar curla)

    - Glömma sin nästan nya padda i nätfacket på flyget (nej, den får man inte tillbaka)

    - Glömma köpa biljett och få 1000 spänn i kontrollavgift på tågen (har hänt måånga gånger) 

    - Tappa vigselringen och dessutom inte leta efter den ordentligt på fem dagar så det var omöjligt att reda ut var han hade varit, och en ny fick tillverkas.

    Det dyraste året hittills kostade hans virrande ca 55 000 i skattade pengar, och det kan man väl ha roligare för. Tur för honom att han är söt och jag också har en vettig lön!

Svar på tråden Egenskaper som kan driva till vansinne, har alla så!?