Inlägg från: Anonym (Du behover klader oavsett) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Du behover klader oavsett)

    Ny garderob pga viktnedgång

    Fattar inte varfor han blir arg for att du ska kopa klader for DINA pengar? Dumt av honom att tro att han kan paxa DINA pengar till en utlandsresa (som inte direkt kommer att bli en semester at er) och sen bli sur for att du faktiskt MASTE kopa klader (nagot som alla maste ha, men du har ju inget som passar sa du MASTE ju kopa). Later ju aven som om du betalar det mesta ni gor tillsammans, sa hur har han mage att klaga pa hur DU anvander DINA pengar? OK om du inte bidragit till hemmet och HAN hade behovt betala allt, men inte ens da kan man val motsatta sig att nagon som gatt ner sa pass manga storlekar, och inte langre har nagot att ha pa sig, ska ha mojligheten att kopa nya klader. 
    Antingen ar han snal och vill inte att du slosar pengar (for han ser dem som sina trots att de ar dina) eller sa ar han, som inlagg #1 namner, radd for att du nu ska borja attrahera andra och kanner sig hotad att du kanske kommer att lamna? Att han ar radd for forandringen? 
    I vilket fall som helst - du behover klader oavsett. Allt, inifran och ut. Det far kosta vad det kostar, men du verkar prismedveten och inte av den slosaktiga sorten, sa detta borde inte vara ett problem for honom. Och att du dessutom saljer av kvalitetsklader som du kan bekosta din ny a grderob med borde val gora honom glad. 

  • Anonym (Du behover klader oavsett)
    Anonym (44 till 34) skrev 2020-07-08 10:55:58 följande:

    Jag borde ha startat en tråd angående hur jag tar hand om mina skuldkänslor istället.


    Skuldkanslor for att du varit sa himla duktig och kunnat ga ner sa otroligt mycket (och till pa kopet sparat pengar under resans gang och minskat era kostnader)? Du har inget att ha pa dig. ALLA maste ha klader pa kroppen. Att du nu maste kopa allt pa en gang gor att det ser ut som en stor summa, men det ar det inte. Utspritt pa ett ar ar det ingenting! Du slosar inte utan det ar en berattigad utgift. Jag forstar att du far skuldkanslor eftersom andra raknat med dessa pengarna (trots att de inte ar deras), men man slosar inte pa en nojesresa nar man inte har klader pa kroppen. Ni kan resa senare. Det maste inte ske i december, sa vad ar problemet? Resan skjuts helt enkelt upp lite, om det ar dar skon klammer, sa varfor ha daligt samvete? Det ar din sambo som bor ha daligt samvete, som vill att du ska ga i klader som sitter som talt!
  • Anonym (Du behover klader oavsett)
    Anonym (44 till 34) skrev 2020-07-08 10:18:47 följande:

    Jag har sedan 1/1 2020 gått från storlek 44 till 34. 

    Jag har sparat väldigt mycket pengar genom att lägga om kosten, cykla och gå istället för gym och bil.  

    Men han är så arg och negativ för att jag köper kläder. Har ni andra det såhär?


    Jag ar nyfiken pa hur du lyckats ga ner sa pass mycket i vikt pa sa kort tid. Vilken metod anvande du? Hur la du om kosten? Helt fantastiskt.
Svar på tråden Ny garderob pga viktnedgång