Inlägg från: Anonym (Kinder) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kinder)

    BIM Augusti 2020

    Hoppar gärna med här, kommer börja försöka bli gravid för första gången den här ägglossningen som dyker upp om ett par dagar förmodligen. 

    31/7 -1/8 Kinder 32 år. första barnet

    2/8 Jenzia, 36 år, första barnet

    4/8 Alexandra93, 26 år, tredje barnet

    7/8, Fruffe, 27 år, första barnet

    8/8, Cassus, 32 år, första barnet

    8/8 Trean2021, 28 år, tredje barnet

    9/8, Odlar mamman, 28 år, tredje barnet

    9/8 Amidina, 34 år, första barnet

    11/8 Entusiastisk, 31 år, andra barnet

    12/8 Msofie, 24 år, första barnet

    18/8 PelloBello, 34 år, andra barnet

    19/8 Linjana, 28 år, första barnet

    19/8 Rosahimmel, 34 år, fjärde barnet

  • Anonym (Kinder)

    Kan väl berätta lite om mig själv också : 
     Jag är 32 år gammal (snart 33)och min sambo är 36. Vi kommer troligen börja försöka skaffa barn för första gången den här månaden, har troligen ägglossning om ett par dagar. Vi (eller jag) har velat börja försöka redan för ett år sedan egentligen, men har inte så lätt med hälsan. Det är det ena efter de andra. Hälsan är egentligen katastrof nu med men jag känner att allt annat klaffar väldigt bra nu, jag har ett år kvar på universitetet och vill ta studieuppehåll innan jag hinner gå ut helst, för då vill jag direkt ut i jobb. Min sambo har varit väldigt emot barn under många år, men sen tog jag upp att jag inte kan tänka mig ett liv utan, och känner en åldersstress. Och han har successivt helt vänt i tankarna när hans vänner får barn och han börjar bli gammal. Han är väldigt pepp nu och vårat förhållande är otroligt bra nu. Vi kommunicerar bättre än på länge. Jag äter en del mediciner som jag ska ha läkarsamtal om imorgon, om jag får Ok att äta dem så kommer vi börja försöka nu vid ägglossning.

    Ska bli skönt att få diskutera lite tankar här!

    Kram på er

  • Anonym (Kinder)
    Cassus skrev 2020-07-10 16:36:35 följande:

    Hej!

    Mitt första inlägg men har följt ett tag och älskar sammanhållningen och peppen! Då vi försökt ett tag känns de skönt att se att man inte är ensam och samtidigt kul när det går för andra om man själv börjar ledsna :)

    Är gärna med i BIM listan!

    8/8, 32 år, första barnet

    Slutade med minipiller i december och sen ca mars haft relativt regelbunden cykel. Kör med tejpning och äl-tester nu aktivt sen mars men inte blivit något ännu.

    Kommer denna månad testa både bisolvon och bidrottninggele! Hoppas på plus :)


    Blir nyfiken, vad är tejpning?Skrattande
  • Anonym (Kinder)
    Trean2021 skrev 2020-07-14 08:07:34 följande:

    Sen ville jag höra med er också, när i cykeln börjar ni med äl-tester? Är på CD 5 nu och börjar funderar på om vi ska köra varannan dag metoden tills BIM eller om jag ska testa och försöka pricka äl...


    Jag har kört från dag 10 i första månaderna jag testade med ägglossningstester. Men efter ett par månader insåg jag att jag har ägglossning rätt sent , på dag 17 -20 så jag har börjat testa från dag 15 eftersom det går åt så sjukt många tester annars. De flesta har väl dock ägglossning tidigare än mig, så du kan väl börja på typ dag 11? 12? :) 
  • Anonym (Kinder)
    Cassus skrev 2020-07-15 10:39:02 följande:

    Haha skulle vara tempning:D Men man kan ju inte redigera i efterhand ens inlägg haha!

    Välkommen!


    Hahaha! Jag tänkte " vad är det för en fräsig metod?* ???????? tack!
  • Anonym (Kinder)

    Snälla kan inte någon peppa mig att det är möjligt att jag blivit gravid? ;) . Tyvärr bara lyckats ha sex på dag 11 ( på natten så egentligen dag 12) och min ägglossning har troligen varit dag 14.

    Får hoppas sambon slipper klåda och sveda nästa ägglossning så vi kan mysa vid rätt tidpunkt.

  • Anonym (Kinder)
    Amidina skrev 2020-07-20 18:52:38 följande:
    Simmarna kan leva i "fabriken" i flera dagar (5-7 enligt forskning), så det kan allt ta sig! ;D
    Jenzia skrev 2020-07-20 11:31:28 följande:
    Klart att det finns en chans! Ni låg ju inom den fertila perioden
    Entusiastisk skrev 2020-07-20 20:19:14 följande:
    Med dottern tog det sig på ett endaste mys när jag fick en liten stegring på äl-test(ej positivt som jag trodde då - var inte så påläst då) så troligtvis några dagar innan ÄL. Så visst finns det chans<3

    tack hörrni det var skönt att höra, har varit så fokuserad på att försöka ha sex dagen före och på ägglossningsdagen så jag blev så besviken när det inte blev så och det känns som att vi failat, men de finns ju en chans ändå så får väl hoppas :) 

  • Anonym (Kinder)
    Trean2021 skrev 2020-07-23 12:14:46 följande:

    Jag är lite fundersam. Jag är på semester och har inte tillgång till ältester. Dock hade jag mensliknande smärtor igår och även lite vattniga flytningar. Tror ni det kan vara tecken på ägglossning och i såna fall är det att ägglossning sker eller att den är på gång? Vi hade sex igår och idag men nu kommer vi bo ganska trångt med mina föräldrar under helgen och möjligheterna till sex är ytterst små. Finns det någon chans att dessa gånger räcker?


    Vattniga flytningar kommer före äggviteflytnigarna. Du kan ju dock ligga ett par dagar före ägglossning så då kan du definitivt vara fertil. Tryck fingrarna mot varandra och håll koll på när det börjar bli segare och trådigare så närmar du dig ägglossningen.

    Försök smita undan ;) 
  • Anonym (Kinder)
    Amidina skrev 2020-07-23 15:32:24 följande:
    Vissa får aldrig den där eftertraktade äggvitan (utanför cervix så man kan se det iaf), men de vattniga är precis lika fertila! :)
    aha där ser man Glad
  • Anonym (Kinder)

    Alltså mina bröst är superkänsliga, har fått lov att ta av mig BH idag för det gör för ont. Så här har jag aldrig känt förut, väldigt skumt. Dagen före mens har jag kunnat ha lite ont i brösten men aldrig så här, och det är ju 7 dagar kvar till mens ( är på ägglossning+7). Hoppas på att det är ett väldigt tidigt graviditetstecken.

Svar på tråden BIM Augusti 2020