Inlägg från: lostandfound |Visa alla inlägg
  • lostandfound

    Är du reserv HT 2020?

    Skrutt 83 skrev 2020-08-05 13:07:01 följande:

    Här är en till som dessvärre fortfarande står som reserv efter urval 2 :(

    Har sedan tidigare en magister i ekonomi men aldrig känt jag hittat "rätt" och varesig tyckt det varit roligt eller intressant. Jag har nog alltid vetat att det är sjuksköterska jag vill bli men då vi har 3 barn, jag redan har 4 år på universitetet bakom mig och sambon jobbar skift så har det inte känts möjligt att följa drömmen. Men sen kände jag att livet är alldeles för kort för att inte följa sina drömmar. Det är MÅNGA år kvar att jobba trots att jag är 37 år nu. Så i april valde jag att följa drömmen och skicka in ansökan till ssk-programmet. Har 18.19 i merit vilket historiskt alltid har räckt till men inte i år... :( Såå ledsen.

    Står nu i reserv nr 24 till Sophiahemmet, 4 till KI och 46 till KI distans. Är i urvalsgruppen betyg utan komplettering. Både KI och Sophia har gjort ett överintag så inte säkert reserver kallas.. Enligt KI kallades inga reserver förra året... Sophia sa att dem alltid brukar kalla några reserver ändå. 

    Vad tror ni om mina chanser? Någon annan som också står som reserv till ssk-programmet, eller någon annan som kommit in tidigare som reserv och kan komma med lite hopp`??

    Hoppas ni alla kommer in där ni önskat


    Efter urval 1 stod jag som reserv 13 och efter urval 2 stod jag som reserv 3. Blev igår uppringd och fick veta att jag fått plats. Dock inte SSK-programmet, men det finns fortfarande hopp för din del. Det är förmodligen många som kommer att tacka nej till platsen efter urval 2 då de blivit antagna till andra lärosäten. Än finns hopp. =)
Svar på tråden Är du reserv HT 2020?