Inlägg från: Anonym (Kim) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kim)

    Skönaste ställningen

    Sjöstjärna eller X. Slänga benet över och han kommer in bakifrån. Han når enkelt klittan. Kommer så himla skönt. Hans hand om bröstet. Enkelt att byta ställning sen.

  • Anonym (Kim)
    Anonym (På sidan) skrev 2020-07-14 19:19:39 följande:

    Man i 40-årsåldern. Min fru kan inte komma av enbart penetration, men vi har hittat en ställning som funkar grymt bra för oss båda. Hon ligger på rygg, och jag ligger på högersidan bredvid henne. Sedan lyfter hon högerbenet och jag tränger in i henne från sidan under hennes lyfta ben. På det viset kan jag smeka hennes klitoris med högerhanden samtidigt som vi har penetrerande sex, och vänsterhanden kan smeka henne på halsen, på magen eller över brösten.

    När hon kommer får hon rätt kraftiga sammandragningar och kuken pressas ut. Sedan hamnar hennes fontänorgasm över oss båda, över mitt ben och över hennes mage. När hon har kommit klart, så tränger jag in i henne på nytt och så fortsätter vi tills det går för henne igen. Och igen.

    Men vad kallas ställningen egentligen? Någon som vet?


    Precis så som jag också gillar! Perfekt helt enkelt. Dock ingen fontän. Hoppas du kommer riktigt skönt också. Fler än en gång!
Svar på tråden Skönaste ställningen