• Anonym (TS)

    Ska jag vänta på min älskare?

    Avenia skrev 2020-07-13 12:52:36 följande:

    Varför vill man ha en otrogen man?

    Vad är det med kvinnor som sitter och väntar på män som har fru? Dumpa skiten, skaffa er självrespekt och lev ett ÄKTA liv. Vem vill ha en otrogen skit?

    Jag har blivit raggad på av en man på jobbet som alla tror är trogen och en såååå bra make. Han ville inleda en affär. Sedan fick jag reda på att han har en älskarinna, och en till. Så han är otrogen mot sina älskarinnor också. En väl respekterad man som ingen skulle tro detta om.


    Samma med denna man, ingen skulle någonsin ana vad han lever för dubbelliv... Jag vill ha honom för att han är min själsfrände, vi klickar i allt vi hittills tagit oss för. Och då har vi känt varandra bra mycket längre än tiden vi legat med varandra.
  • Anonym (TS)
    Anonym (ooo) skrev 2020-07-13 12:53:58 följande:

    Jag träffade en man en gång som var i samma sits som "din" man. När jag frågade hur han kunde bete sig så mot sin familj svarade han att när han träffade älskarinnan så kände han att han verkligen älskade henne, men sen när han kom hem till sin vardag, ja då kändes det så rätt och riktigt att vara där så att han kunde inte skilja sig.

    Det kanske är så för många, att den där spännande hemliga bubblan funkar ju så länge ingen vet om den. Däremot att byta sin riktiga verklighet mot den här spännande bubblan - det är inte alla som varken klarar eller vill ta det steget. Han har det säkert bra och bekvämt hemma. DU gör så att han kan göra så här och hade det inte varit du hade han säkert haft en annan älskarinna. 


    Lite så är det väl... Samtidigt vet jag att han tänker på mig och oss även när han är med dem! Han har startat en tankeprocess om vad han måste göra åt det här. Han vet bara inte när eller hur! Jag litar på honom till fullo samtidigt som jag vet om att "när" kanske aldrig kommer.

    Det är det som skrämmer mig, jag tvivlar egentligen inte på att han vill men extremt mycket på om han någonsin kommer våga...

    Nä, jag måste slå bort dessa tankar och ställa ett ultimatum!
  • Anonym (TS)
    Anonym (ooo) skrev 2020-07-13 12:55:17 följande:

    ja men då har du väl valt då? Eller? Vad är denna tråd till för om du bara tänker fortsätta som det är? 


    Att bara fortsätta som det är ger mig ångest, speciellt under semestern! Det funkar inte! Men jag vet inte hur eller vad jag ska göra...
  • Anonym (TS)
    Anonym (ooo) skrev 2020-07-13 12:55:54 följande:

    En själsfrände som håller dig hemlig - vad är det för själsfrände egentligen. 


    Nej, det är sant!
  • Anonym (TS)
    Anonym (Ord) skrev 2020-07-13 12:57:16 följande:

    Som sagt - ord är gratis . Jag vet naturligtvis inget om någon av er , men en del män skulle kunna ljuga sig blå för att ha en lättillänglig kvinna att ligga med när det passar ..... Jag är ledsen , men räkna med att allt han säger är lögn och förmodligen även säger exakt samma ord till någon annan ....


    Handlingar säger mer än ord, det stämmer verkligen! Han visar mig ju egentligen varje dag att han väljer henne... Vad fan fattar jag inte för???
  • Anonym (TS)
    LukeStairwalker skrev 2020-07-13 13:01:05 följande:

    Wow! Han låter jättefin. Otrogen mot sin fru och lurar sin familj. Vilken sopa.


    Bortsett från det är han ju perfekt! Och jag är naiv nog att tro att han aldrig skulle köra samma dubbelspel mot mig om det blev vi!
  • Anonym (TS)
    Anonym (Anonym 666) skrev 2020-07-13 13:15:53 följande:

    Glöm honom. Antingen kommer han aldrig att lämna sin tjej/fru eller så kommer du resten av livet behöva fundera på vem han ligger med bakom din rygg.


    Det sista skulle jag nog aldrig fundera på men det verkar som att du har rätt i det första... Han kommer aldrig lämna. Jag är så blåst!
  • Anonym (TS)
    Avenia skrev 2020-07-13 13:46:03 följande:

    Tyvärr har många män lärt sig att bara man säger saker som låter bra så finns det nån kvinna utan självkänsla som sväljer allt med hull och hår och går med på det mesta.


    Och det är jag det, fan!
  • Anonym (TS)
    Fjäril kär skrev 2020-07-13 13:43:03 följande:

    Att de skiljer sig betyder ju inte per automatik att de väljer älskarinnan


    I vårt fall skulle han skilja sig, fortsätta träffa mig i hemlighet och om allt kändes rätt skulle vi bli ett par...
  • Anonym (TS)
    Anonym (Y) skrev 2020-07-13 13:49:38 följande:

    Du låter enormt naiv.

    Tror du på påskharen också?


    Nej men jag tror på oss! Vet inte ens om jag tror att jag är naiv för den sakens skull...
Svar på tråden Ska jag vänta på min älskare?