• Anonym (Ts)

    Sonen fick ingen hjälp på fritids

    Min 6-åring går på sommarfritids denna veckan då vi föräldrar jobbar. Han börjar ettan till hösten.

    Kom som vanligt och hämtade runt kl 16 och då satt han ledsen utomhus med nerkissade kläder. Frågade honom vart personal var och vad som hade hänt. Sonen berättade då att han varit inne och lekt, sedan blivit väldigt kissnödig, han gick till toaletten och den var upptagen och han klarade inte av att hålla sig tills den blev ledig vilket resulterade i nerkissade byxor och kalsonger. En fröken som såg detta sa till honom att ?detta var inte bra, du borde gått på toaletten mkt tidigare?. Vilket sonen naturligtvis insett men var ledsen och blöt och ville bli tröstad.

    Efter det sa fröken åt han att byta kläder, sonen vad om att få tvätta av sina ben då det blivit väldigt blött men då sa hon att det var inte aktuellt. Då ville inte min son byta byxor. Fröken var då enligt sonen mkt arg och irriterad och skickade ut min pojk på gården då hon ? ville inte att det skulle komma kiss på möbler?. Detta hände runt 30 min innan jag kom och hämtade.

    Under året när han gått på sex års verksamhet har han råkat kissa på sig någon gång men alltid fått hjälp av personal.

    Frågade naturligtvis fröken om detta men enligt henne smet min son ut när hon frågade vad som hänt, då han verkade skämmas.

    Vet inte vad jag ska tro, har svårt att tro att min son ljuger, men samtidigt borde inte personalen gjort det.

    Har kontaktat rektor som skulle återkomma till hösten. Kommer hålla sonen hemma resten av veckan.

Svar på tråden Sonen fick ingen hjälp på fritids