Inlägg från: Anonym (Meeh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Meeh)

    Slicka fitta

    Ingen favorit, men kan vara trevligt ibland. Skulle lika gärna kunna vara utan det.

  • Anonym (Meeh)
    Anonym (helena123) skrev 2020-07-19 11:42:45 följande:

    Förstår inte hur du kan skriva att du kan vara utan det. Det är ju bara det och smekningar en kvinna får orgasm av!


    Jag kan få orgasm av penetration i vissa positioner. Och jag kan smeka mig själv till orgasm eller låta killen göra det. Majoriteten av gånger killar har slickat mig däremot har jag inte kommit. De har inte varit några höjdare på det. Men de har gillat att ge det och jag har uppskattat det även om jag inte kommit.
  • Anonym (Meeh)
    Anonym (Man) skrev 2020-07-19 22:02:46 följande:

    Gillar att slicka men vill bli bättre på det.

    Kan DU lämna några tips hur en bra slickare gör för att det blir så bra och skönt för dig?


    Inte för blött och slabbigt, lite friktion vill jag fortfarande ha. Gärna smeka min kropp samtidigt, grabba tag i mina skinkor, mycket kyssar och nafsande på insidan av mina lår innan. Ska du pulla så jobba med fingrarna bara nån cm in mot främre väggen. Finns inget värre än när killen bara tror att man kan sticka in fingrarna och lyckas med att både riva en och slå mot livmodertappen. Ska du använda fingrarna så gör det ordentligt. Annars distraherar det från mun arbetet. Hellre en gnidande ?polerande? rörelse med fingrarna än huggande rörelse in och ut. Det ger mig inget.

    Jag vill gärna ha smekningar mjuka och lite fastare runt hela vulvan samtidigt som killen suger och flickar med tungan över klitoris varvat med att slicka hela området runt blygdläpparna. Jag vill inte ha för intensiv stimulans på klitoris utan strax runt omkring. Lyssna på andningen och läs av när det känns bra. När jag är på väg att komma vill jag inte att killen helt plötsligt ändrar metod eller stimulans. Jag vill ha det precis så som han gjorde när jag började komma. När jag kommer vill jag ha sug och tungan mot slidöppningen. Och gärna ett finger i röven mot slutet.

    Men alla gillar väl olika. Det är så jag vill ha det.
Svar på tråden Slicka fitta