Inlägg från: Anonym (Jagvetinte!!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jagvetinte!!)

    Oplanerat gravid, hur ska jag göra :(

    Jag har helt oplanerat blivit gravid. Vet inte hur jag ska tänka eller känna. De var verkligen inget jag väntat mig. Känns inget bra, jag är livrädd för att gå upp i vikt och få stor mage(snälla döm mig inte, har alltid mått dåligt över mitt ansikte men älskat min kropp) , är ingen barnmänniska heller, men ändå finns det nånting i mig som stretar emot.. som att mitt undermedvetna försöker övertala mig att behålla barnet.

    Jag och min sambo har varit tillsammans i 8 år så det är stabilt på så vis. Men jag vet inte. Kan någon snälla hjälpa hur man ska tänka. Vi bor inte bra heller, i ett jätte litet hus med loft och brant stege upp och ner, älskar stället och vill inte behöva flytta därifrån. Men ska jag gå vidare med det här så är de nästan ett måste :/ bokade tid för en abort om 2 veckor, men jag velar fram och tillbaka, de är trots allt en liten ärta där inne som hälften består av mannen jag älskar. Det känns samtidigt så fel.

    Har givetvis pratat med min sambo om det och han vill inte fatta något beslut. Han säger att det skulle gå om vi bara vill, men att det till syven om sist måste vara mitt val eftersom det är jag som ska bära på det. Han säger att han stöttar mig oavsett vad jag väljer. Kan nån hjälpa hur ska man tänka i en sån här situation? Jag är så delad. Hälften av mig skriker nej och andra hälften skriker ja, vem ska man lyssna på

  • Svar på tråden Oplanerat gravid, hur ska jag göra :(
  • Anonym (Jagvetinte!!)

    Tack för svar! Alltid skönt att få ur sig. Har nämligen inte velat berätta de för nån vän eller så. Jo De känns skönt att ha 14 dagar på sig så får helt enkelt fundera..

    Vi är 30 resp 32, har väl tänkt att skaffa nån dag men har inte pratat aktivt så mkt om de.. min sambo tycker att de borde ske snart då han inte vill bli för gammal (32). Jag kräver inte att nån ska sitta inne på svar om hur jag ska göra, de är ganska omöjligt, men man kan få infallsvinklar :). Tror mer att jag behöver ventilera med nån oberoende om det..

Svar på tråden Oplanerat gravid, hur ska jag göra :(