• Svar på tråden Bf April 2021
  • 20210407

    Halloj!

    Nu är jag i vecka 7 och illamåendet och avsmak för nästan allt kom den här veckan. Jag som inte kände något alls innan vecka 7, ångrar att jag ens tänkte så. Har svårt för mat på morgonen, går runt äcklad av allt samtidigt som jag är döhungrig. Jag och min man äter mycket fisk och kyckling, nu kan jag inte ens tänka på något av det. Blir äcklad direkt. Min vanliga furre med äggröra osv. är också bara att glömma! Jag hoppas så innerligt att det här avtar snart. Vill kunna äta som vanligt och fylla magen med nyttigheter men just nu känns all "bättre" mat som blä. Nu skulle jag tänka mig att äta skolans köttfärssås med spagetti haha. Förutom det inga andra symptom förutom svullen mage men det led jag av innan också.

    Någon annan som vill dela med sig hur det går? Säg gärna vecka också :)

  • SpändFörväntan

    Hej alla!

    Den första facebookgruppen har nått 100 medlemmar vilket var satt som gräns för att gruppen lätt blir för spretig och utan sammanhållning om den blir för stor.

    Vi har gett övriga som kontaktat oss rådet att tillsammans starta en ny facebookgrupp :)

    Grattis till graviditeten och lycka till!

  • Fruffe

    Hej alla!

    Jag går gärna med i en fb grupp men vill först göra ett tidigt ultraljud så jag vet att det är något. Efter MA senast så känns det säkrast. Men vore ju kul om någon startade en. Är i vecka 5 (4+5) och ska göra ett ultraljud i vecka 8 (7+0).

    Grattis till alla!!!

  • Vovalol

    Blivande 37 åring och har ett barn. Plussade äntligen idag efter 4 månaders väntan :) Inte försökt överdrivet länge, jag vet, men det känns som en evighet. Fick tillbaka mensen efter min förra graviditet och då började vi försöka få till ett syskon direkt, min son är 18 månader ??

    Bf 19/4-21 enligt appen - SÅ LYCKLIG

  • Zia29

    Nu finns det en ny FB-grupp. Ni som vill vara med pm:a mig här så lägger jag till er :) Den är givetvis hemlig så ingen kan se dels gruppen eller att ni är med.

  • S9191

    Vågar inte riktigt lita på det här, då jag har 1,5 års försökande och ett missfall bakom mig. Men BF 26/4 om det går vägen...vill gärna hänga med att läsa era tankar :) har inte mycket symtom och tycker gravtest är lite svaga...så litar inte på något ännu.

  • Treblirfyra
    Zia29 skrev 2020-08-16 14:10:24 följande:

    Nu finns det en ny FB-grupp. Ni som vill vara med pm:a mig här så lägger jag till er :) Den är givetvis hemlig så ingen kan se dels gruppen eller att ni är med.


    Jag kan inte skicka meddelande till dig, står att din presentation är privat
  • drizzle96

    Hej! Jag är nu i vecka 7 och har mest trötthet som främsta symptom ???? om det hade skapats en ny Facebook-grupp så går jag gärna med! Blir mitt första barn så vore skönt att dela tankar med er andra ??

  • Zia29
    Treblirfyra skrev 2020-08-16 15:10:42 följande:
    Jag kan inte skicka meddelande till dig, står att din presentation är privat
    Tack för att du sa till! Funkar det nu då? 
Svar på tråden Bf April 2021