• Svar på tråden Bf April 2021
  • Zia29
    drizzle96 skrev 2020-08-16 15:18:12 följande:

    Hej! Jag är nu i vecka 7 och har mest trötthet som främsta symptom ???? om det hade skapats en ny Facebook-grupp så går jag gärna med! Blir mitt första barn så vore skönt att dela tankar med er andra ??


    Hej och grattis till plusset! Pm:a mig så bjuder jag in dig till fb-gruppen :)
  • Zia29
    Fruffe skrev 2020-08-16 10:38:36 följande:

    Hej alla!

    Jag går gärna med i en fb grupp men vill först göra ett tidigt ultraljud så jag vet att det är något. Efter MA senast så känns det säkrast. Men vore ju kul om någon startade en. Är i vecka 5 (4+5) och ska göra ett ultraljud i vecka 8 (7+0).

    Grattis till alla!!!


    Grattis till dig med! Förstår att du känner så, pm:a mig bara när du känner dig redo att gå med i gruppen på fb. Håller tummarna för dig! :)
  • Zia29
    Vovalol skrev 2020-08-16 12:56:36 följande:

    Blivande 37 åring och har ett barn. Plussade äntligen idag efter 4 månaders väntan :) Inte försökt överdrivet länge, jag vet, men det känns som en evighet. Fick tillbaka mensen efter min förra graviditet och då började vi försöka få till ett syskon direkt, min son är 18 månader ??

    Bf 19/4-21 enligt appen - SÅ LYCKLIG


    Grattis till plusset! Vad spännande :) Pm:a mig om du vill vara med i den hemliga fb-gruppen :)
  • Zia29
    S9191 skrev 2020-08-16 15:04:55 följande:

    Vågar inte riktigt lita på det här, då jag har 1,5 års försökande och ett missfall bakom mig. Men BF 26/4 om det går vägen...vill gärna hänga med att läsa era tankar :) har inte mycket symtom och tycker gravtest är lite svaga...så litar inte på något ännu.


    Förstår att du inte riktigt vågar lita på det än. Måste ha varit en jobbig resa. Du får självklart vara med i gruppen om du vill, vi sitter alla i samma båt nu även om våra resor har varit olika hittills :) <3
  • gisse

    Grattis till er alla :)

    Plussade nydligen och hoppas att allt kommer gå bra. Har sedan tidigare 2 barn, som är 1.5 år och 4 år.

    Skickade meddelande om att vara med i fb gruppen.

  • schulia1
    Linkaa skrev 2020-08-14 23:25:35 följande:
    Har ni börjat känna av något? Själv tyckte jag när jag va gravid med sonen att jag inte kände något förrän illamåendet slog till i vecka 8, men denna gång så har jag jätte spända och ömma bröst och molvärk, trodde jag skulle vara mindre orolig denna gång men icket, vill bara att tiden ska flyga fram till vecka 12 då man kanske kan slappna av något iallafall! :)
    Samma här!! Jätte ömma bröst och molvärk som kommer och går. Än så länge inget mer. Förra graviditeten hade jag inget illamående och hoppas jag slipper det denna gång också. 
  • CvKs

    Hej. Jag går gärna med här.

    Jag plussade svagt redan 7/8. Men fick tydligt plus och gravid på digitala 12/8.

    Enligt sista mensen har jag bf 19/4-2021 (:

    Jag är 32 år och har 2 barn sedan tidigare.

    En dotter på 2 år och en son som är 10 år.

    Idag bokade jag in en tid för vul.ska dit om ca 3 veckor. Detta pga tidigare ma i vecka 13 förra året.

    Detta var vårat första försök efter p piller stopp :)

    Jag är så lycklig men ändå så himla nervös!

    Hoppas att pyret vill stanna denna gång.

  • Dance dance dance

    Hej. Jag fick nyligen ett plus och jag vågar knappt tro det. Kan det verkligen vara vår tur nu? Vi har en 4-åring sedan tidigare och det har gått riktigt trögt att bli gravid igen. Åh som jag hoppas att detta lilla pyre stannar hos oss. Så väldigt, väldigt lycklig jag skulle bli isåfall.

  • Zia29

    Grattis till er nya som precis plussat! Ni är välkomna att vara med i fb-gruppen om ni vill, bara att pm:a mig :)

  • Majmaj97

    Hej! Upptäckte nyss denna tråd och vill väldigt gärna vara med och följa er andra! Jag är i v. 7 med min absolut första graviditet. Har aldrig varit gravid eller haft missfall. Vet inte hur något ska kännas överhuvudtaget ???? men just nu känns det mycket bra. Kan dock inte förstå ifall jag verkligen är gravid eller inte, ska till bm imorgon så hoppas hon kan förstå om jag verkligen är det. Hade alla slags symtom de första veckorna men nu har jag ingenting alls förutom lite ömma bröst. Har inte blödigt ngt (förutom någon enstaka pytteliten bloddroppe en gång efter sex) och ingen mens.

    Önskar er alla andra lycka till och är glad om jag får följa er resa!

Svar på tråden Bf April 2021