• Svar på tråden Bf April 2021
  • hallonoj

    Hoppar med här, BF 27 April om allt går som det ska och första barnet. Är verkligen en skräckblandad förtjusning må jag säga! Allt är nytt. Tänkte ringa BM på Måndag men vad tusan säger man då? "Hej, jag är gravid och antar man skulle ringa hit" haha?? Skrattande

  • loffe2020

    Hej på er!

    Jag plussade ett fint plus imorse med första barnet, väldigt tidigt ännu. Jag är i början va vecka 5. Är också orolig för missfall eftersom detta är första gången. Men man får lita på att kroppen gör det som den ska. 

  • Linkaa
    schulia1 skrev 2020-08-20 10:40:06 följande:

    Vad skönt med stegring :) Vi ligger väldigt nära varandra, jag är på 5+2 idag om mina appar stämmer. 

    Vi ska göra ett VUL 10/9 och KUB någon gång i början av oktober förhoppningsvis. Vi har bestämt oss för att berätta för vår omgivning efteråt om allt ser bra ut. Tills dess kommer vi hålla det hemligt för alla. Är så orolig för missfall och känner att jag inte är redo att berätta än. När jag väntade sonen berättade jag för min chef först i v. 16 och för kollegorna i v. 17. Denna gång tror jag att magen kommer börja synas mer så jag kommer bli illa tvungen att berätta tidigare. Varför gruvar du dig för att berätta på jobbet?


    Va skönt att du får göra kub test, där jag bor får man inget sånt utan det enda man får är ett rul i vecka 18-19 och finns inte heller någon privat att gå till.. jag kör lastbil och på åkeriet jag kör åt så är jag ensam tjej och ?skaffa inte en massa ungar? mentaltiet råder här bland gubbarna, finns ju inte så mycket de kan göra men jag vill gärna veta att barnet lever och klarar sig innan jag säger något men jag fick mage redan i v14 förra gången så det lär väl inte gå hålla hemligt tills jag varit på rul....
  • Nidalee

    Bf 21:a april här gick precis in i vecka 6 (5+0) men har haft 2 missfall i den här veckan tidigare så hoppas verkligen att de går vägen nu

  • mso17

    Hej, plussade svagt häromdagen och min senaste mens första dag var den 18/7, hur räknar man ungefär då?

  • stila

    Grattis till alla som har plussat! Kom gärna med i vår FB-grupp med andra som har BF i april 2021. Vi diskuterar högt och lågt, alla är välkomna med BF i april 2021.

    Gruppen är hemlig, vilket innebär att ingen utomstående varken kan hitta gruppen eller se vem som är med i den (det vill säga, ingen av dina vänner på FB kommer att veta något).

    För att gå med i gruppen behöver vi bli vänner på FB först, sedan jag kan bjuda in dig till gruppen. Skicka PM till mig så fixar jag.

  • Aiduv123

    Hej på er allesammans! :)

    Här är en till med bf april 2021, 25 april för att vara exakt. <3

    Så galet häftigt att jag kikat runt i liknande trådar sedan 2016 och nu är jag äntligen gravid!! :)

    Detta blir vårt första barn. Vi plussade i tisdags kväll och var så chockade. Vecka 4+4 idag.

    Kram på er!

  • mano91

    Hej.

    Här är ännu en med bf i april, den 25.

    Första barnet för mig och då det ännu är så tidigt så Vågar jag inte hoppas alldeles för mycket ännu.

Svar på tråden Bf April 2021