• Silverjenny

    Problem i förhållandet

    Eftersom du nu själv har chattat med någon annan för att få uppmärksamhet kan du väl förstå din sambo som gjorde det samma... Men du funderar alltså på fullt allvar att lämna din sambo som du har barn med för vaddå - en man du chattat med på nätet som du aldrig träffat? Vad vet du om honom och vad vet han om dig? Vet han att du har barn och sambo? Är han öht intresserad av något mer än en flört med dig? Är du?

    Det är klart man har perioder av tristess i ett förhållande och det kan vara trevligt att få lite bekräftelse av någon annan men fundera ordentligt på vad du egentligen vill, och vad du riskerar att förlora. Om du och din sambo har ett i grunden bra förhållande och älskar varandra, var rädda om det! Ni har barn ihop dessutom, klart man inte ska stanna i ett dåligt förhållande pga barnen men om ni som du säger egentligen har ett fint förhållande med mycket tillit, lägg er energi på att vårda det ni har istället för att ragga främlingar på nätet och förlora er i dagdrömmerier som du inte ens vet om det finns någon som helst verklighet bakom. Internetkillen kanske bara är ute efter lite kul och är inte alls intresserad av att inleda en relation med en frånskild småbarnsmor.. eller en relation alls!

  • Silverjenny

    Jag förstår. Men berätta i så fall inget för din sambo, avsluta bara kontakten med den andra mannen och säg inget, ni har ju inte träffats och inget har hänt eller hur? Fokusera all din energi och kärlek på din sambo och ert barn, ge det förhållandet en ärlig chans. Om du efter ett år eller hur lång tid du behöver känner att det inte finns något kvar där, kan du då avsluta relationen med stil och sedan söka efter en annan om du vill.

    Det är inget problem att hitta en ny man om och när du vill träffa en annan, det går 20 på dussinet ;) och det är aldrig bra för det nya förhållandet att det har inletts när du var kvar i det gamla, är min starka erfarenhet i alla fall.

Svar på tråden Problem i förhållandet