• TonyTiger

    "Drömtjej"

    Kul med intressanta svar!

    Kan mycket väl vara så att jag som singelpappa är en dealbreaker. Jag vet inte. Det framgår tydligt i min text, och jag letar gärna andra som har barn.

    Reagerar också på att jag som Stockholmare har såna problem, det är ju ändå en relativt stor stad, och jag har gott självförtroende, beter mig som en 38-åring skall och är rakt igenom en fin kille, men detta vet ju inte folk förrän de swipat åt rätt håll så att säga. Jag blir bara så förundrad.

    Vet inte heller hur seriöst Tinder är, kan ju vara massa märkliga tjejer som tar plats där med, sen är det sommar, folk kanske håller sig utomhus än att sitta där och latja.

    Men jag tänker att jag lägger ut två bilder på mig här så får ni jättegärna kommentera dem, det kan ju vara så enkelt att jag inte blir bra på bilder (enligt er) eller saknar något som lockar? Väljer också att köra med mitt alias så har ni ytterligare en bild där.

    i.imgur.com/hx1uWcc.jpg

    i.imgur.com/dJzNNrI.jpg

    Absolut inga skitlänkar som ligger här ovan nu, för er som kanske blir osäkra, imgur är helt enkelt en sajt där man kan lägga upp bilder.

    Ris eller ros, jag är öppen och tacksam.

  • TonyTiger

    Kanske var i fel forum, men det är seriöst jag söker, vilket också framgår.

    Ok, bättre bilder verkar vara avgörande, det kan jag nog förstå. Jag kan också rata folk pga lite sämre bilder.

Svar på tråden "Drömtjej"