Inlägg från: Anonym (Dina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dina)

    Umgås du med någon som du har haft en sexuell relation med som kompis?

    Anonym (Ja visst) skrev 2020-07-23 11:19:06 följande:

    Vad är det som man inte skulle klara av i att umgås med en kompis man råkar haft sex med?

    För mig är det då inget problem. Pratar nästan dagligen med en killkompis som jag känt typ halva mitt liv. Skulle vilja påstå att han är min bästa vän, pratar om allt med han och han har varit ett grymt stöd när jag behövt det. Vi har haft sex ibland genom åren när vi varit singel men det stör lixom inte våran vänskap. Har ingen tjejkompis som jag är så tajt med som med han.

    Mitt ex va inte alls så glad i han (svartsjuk kontrollerande jävel som jag inte fick göra något alls för) medan mannen jag är gift med nu inte bryr sig alls hur våran relation sett ut genom åren.


    Jag tror att det handlar om hur de som haft en sexuell relation sköter det. För mig hänger allt på det. Om alla verkligen bara är vänner så har jag inte problem. Men mitt ex hade en gammal kk-vän som betedde sig jäkligt illa. Så fort vi träffades så skulle hon dra iväg med honom ensam. Alltid med en massa hintar om deras förflutna. Hon skulle gosa och sitta i hans knä. Hon var egentligen inte alls intresserad av honom på det sättet, hon gillade bara att skapa drama.
Svar på tråden Umgås du med någon som du har haft en sexuell relation med som kompis?