• New  Dawn

    Min fru sålde sex

    Anonym (Joråsåatt) skrev 2020-07-22 22:00:21 följande:

    Skall jag beskriva det med ett mer gediget språk för att bli tagen på allvar menar du?


    Ja, eftersom det vad ett självskadebeteende låter det väldigt osunt . Ditt språk om sprutande kukar.... Suck
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (Joråsåatt) skrev 2020-07-23 13:01:15 följande:

    Men snälla, vad skulle jag få ut av att sitta här och ljuga?

    Dessvärre kan jag ju inte bevisa det på något sätt. Nog för att det är lite tillfredställande att ni tror att jag trollar.

    Alla är så sjukt insnöade på att en kvinna inte kan sälja sex frivilligt och alltid är ett offer.

    Min fru tycker sexköp skall avkriminaliseras.


    Frivilligt och frivilligt. Du har själv skrivit att det var ett självskadebeteende, men det verkar inte bekomma dig. Det är ju samma sak som att tex skära sig eller kräkas upp mat.

    Ja, naturligtvis vill hon att andra lättare ska kunna ägna sig åt att skada sig själva.... Eller vad....

    Respektlöst att prata om att du "Fantiserar om att hon skall knulla eller suga av någon random snubbe på order. och att du vid rätt tillfälle så ska bjuda ut henne till en lyckligt lottad man"
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (Joråsåatt) skrev 2020-07-23 18:31:34 följande:

    Skrev i senare inlägg ett förtydligande att säljandet av sex enligt henne själv INTE var ett självskadebeteende.

    Du kan inte för ditt liv tänka dig att hon kanske skulle finna det upphetsande också? Hör du hört talas om dominans? Många gillar det du vet.


    Jaha, och ändå inleder du med att skriva att det var ett skadebeteende. Du känns inte trovärdig som ändrar sig så tvärt. Det är väl knappast något man "råkar skriva"
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (ok) skrev 2020-07-23 21:14:55 följande:

    Din fru var ingen "riktig slyna" när hon var ung. Hon var en ung tjej som mådde otroligt dåligt, som var psykiskt trasig och tyvärr inte fick hjälp av de omkring henne. Nu har hon fortsatt otur med att hon träffat ännu en man som  bara vill utnyttja henne och använda henne för sina egna intressen. Som tänder på att hon var så trasig att hon sålde sig till vem som helst utan att ens bry sig tillräckligt mycket om sin kropp och hälsa för att använda sig av kondom. 


    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    KKarate skrev 2020-07-24 16:14:53 följande:

    En riktig slyna var hon.

    Varför man försöker ursäkta kvinnor är väl någon slags idioti.

    Skulle du ursäktat en man på samma sätt? "Han var så psykiskt trasig så han gick och köpte horor varje dag" - "det var så synd om honom".

    Nej just det. Känn igen din hjärntvätt.


    Herregud vilken jämförelse!!!.

    Att låta sin ohälsa gå ut över andra är INTE ett självskadebeteende.
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (H33) skrev 2020-07-24 16:28:55 följande:

    Om dom vill ta massa kuk får dom väl göra det, vad är problemet?


    Det är alltså inget som intresserar dig, om de skulle sälja sex som ett självskadebeteende...
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (H33) skrev 2020-07-24 17:51:35 följande:

    Om det är ett sätt för dom att hantera det så... Och dessutom, om dom ändå kommit över det såhär i efterhand varför inte glädjas åt det i den mån man kan?


    Så det är inget problem att skada sig själv? Tycker du även att det är okej om de skära sig, och skulle du finna glädje i det?...skulle du tycka att "det ju är ett sätt att hantera ohälsa"
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (H33) skrev 2020-07-24 20:13:18 följande:

    You gotta do what you gotta do. Man löser inte fattigdom genom att förbjuda det liksom. Svårigheter behöver genomlidas ibland, och hur man gör det är inte alltid så vackert. Men kan man få något gott ur det efteråt så ser jag bara det som något positivt!


    Du verkar ha lite svårt att hänga med här. Ingen har pratat om förbud. Det handlar om din inställning till självskadebeteende.

    Ja, svårigheter är en del av livet, men man måste absolut inte genomlida svårigheter genom att skada sig själv. Det finns mycket bättre sätt.

    Det handlar inte heller om att det ska vara vackert. Frågan var DIN okänsliga och empatilösa inställning till självskadebeteende. Det är vidrigt att du inte ens bryr dig om din dotter skulle skada sig själv. "Det är ju bara ett sätt att genomlida svårigheter"...*uärk*
    Anyone can hate. It costs to love.
  • New  Dawn
    Anonym (H33) skrev 2020-07-24 20:45:54 följande:

    Nänä, DU verkar ha lite svårt att hänga med här!

    Kan du och din partner inte se något positivt i dom svårigheter ni gått igenom ihop så kan jag bara lyfta på hatten och säga grattis till ett extremt privat och skyddat liv.


    Återigen missar du att min kritik handlar om din inställning. Du verkar inte minnas vad du skrivit så läs igenom dina egna inlägg. Du svarade TS "Alltid härligt med en ordentligt inkörd och välsprutad fitta! Gratulerar.". Det var som svar, trots, att denna "välsprutade fitta" "inkörts"genom ett skadebeteende. Någon skrev att hen hoppas att du inte haft samma inställning om det gällde din mamma eller dotter. Varpå du svarar att du inte tycker det något problem. När jag då ytterligare frågar om du inte ser självskadebeteende av olika slag, som något problem svara du att "svårigheter måste genomlidas". Det är din obehagliga inställning jag är kritisk mot.

    Det har inte ett skit att göra med att man kan gå igenom svårigheter. Givetvis kan man med respekt visa förståelse, och stärka en kvinna som sålt sex som självskadebeteende. Det är inget fel alls, du, däremot, uttrycker dig mycket osmakligt.
    Anyone can hate. It costs to love.
Svar på tråden Min fru sålde sex