• Anonym (K)

    Svårare att bli gravid med andra barnet

    Första: 6 månader. Andra: första försöket.

    Tredje: fjärde försöket och har inte hänt någonting förutom min cykel nu har hoppat från 28 dagar till 38 dagar sen vi började försöka..

    Så sjukt frustrerande..

    Hoppas det tar sig för er snart!

  • Anonym (K)
    SLM skrev 2020-07-24 13:49:59 följande:

    Tack för svar! Ja ni har nog rätt i att det bara är tur om det tar sig så snabbt. Man blir bara chockad när mensen kommer och man ba: men vi har ju haft sex? Hur sjukt det än låter att resonera så haha. Grattis till din graviditet lillagullefjun! Och jag h hoppas det tar sig för er med snart anonym!


    Jag resonerar med så, men misstänker vi får ha mer sex haha. Sitter mest och väntar nu på att mensen ska komma eftersom den inte dykt upp men negativa gravtest. Ja hoppas det, vill ju så gärna få ett plus snart. Men har lärt mig från första att det kan ta tid.

    Nu med andra var det verkligen tur. Hade magsjuka på dagen för ägglossningen (vad jag trodde) så vi hade sex 5 dagar efter bara för lustens skull och då hade vi visst prickat in ägglossningen.
  • Anonym (K)
    SLM skrev 2020-07-28 06:59:44 följande:

    Hur gick det för dig? Kom mensen? Haha oj vilken tur! När man minst anar det... :)


    Ingen mens än och i dag blir det dag 42. Tog ett gravtest för 1 vecka sen så får ta ett imorgon men rätt säker det kommer vara negativt.
Svar på tråden Svårare att bli gravid med andra barnet