• Anonym (Trådstartaren)

    Hon luktar illa där nere

    Har världens finaste flickvän sedan 4 år tillbaka. Men 9/10 gånger luktar hon väldigt stark när vi har penetrerande sex. Jag kan omöjligen förklara vad det luktar, men tillräckligt för att jag ska vilja hålla andan. Det har varit så sedan vi träffades och jag har aldrig tagit upp det med henne. Kan helt enkelt inte komma på ett bra sätt att kommunicera det.

    Inte kan det vara bakteriell vaginos? Jag har tidigare varit med andra som luktar värre nämligen (10/10). Detta är dock ca 7/10.

    Kvinnor, snälla hjälp mig (oss).

  • Svar på tråden Hon luktar illa där nere
  • Anonym (fy i bubblan)
    Anonym (Trådstartaren) skrev 2020-07-25 23:32:38 följande:
    Jag förstår.

    Kan berätta att hon torkar sig varje gång efter kiss, och tvättar sig med vatten när hon duschar.

    Jag tror personligen på någon slags obalans då hygienen är god som sagt.
    Det låter som hon tvättar sig väldigt lite. Sånt borde i så fall lukta vid oralsex framför allt. Slidans sekret, alltså det som kommer inifrån luktar inte illa förutom vid ohälsa och menstruation. Däremot kan fittor lukta illa ganska ofta, särskilt ett några timmar utan tvätt, både urin och den typiska könsdoften som hos vissa är mer påträngande än hos andra och under vissa omständigheter. Särskilt vid träning och tajta kläder då det blir instängt och efter mycket kissande kan  underliven hos både män och kvinnor lukta för jävligt rent ut sagt. Endast vatten tar inte bort starka könsdofter. Har också förstått att vissa par passar dåligt ihop sexuellt och får ett onormalt PH-värde där mannens kön skapar den dåliga doften i kvinnans könsorgan. Har råkat ut för det själv. Tycker ni båda ska gå till gyn och gå till botten med det. Vissa kvinnor luktar dock mer än andra men som sagt utanpå och mellan blygdläpparna och runt anus, inte inuti vaginan.
  • Anonym (Hmmm)

    Provat att duscha precis innan sex?

    Jag brukar iallafall skölja mig med vatten innan och ibland tvätta med tvål om jag känner att det skulle behövas.

    Hur funkar det då?

  • Anonym (Trådstartaren)

    Jag vet inte om jag varit otydlig, men hon luktar inget utanför fiffin, utan lukten kommer när vi har penetrerande samlag, dvs från slidan.

    Det ska räcka att tvätta sig med vatten när

    man duschar så att inte pH värdet går upp. Har läst en hel del om det själv.

  • Anonym (Lena)

    Min slida luktade också vid samlag tidigare.

    Har dock ett tips för din flickvän: Hon ska helt sluta tvätta pullan med tvål. Vaska enbart med lite ljummet vatten några gånger i veckan och säg åt henne att låta bli att raka sig i det området.

    Jag slutade med ovanstående och då behåller pullan sina naturliga funktioner.

  • Anonym (EP)
    Anonym (Trådstartaren) skrev 2020-07-26 08:45:47 följande:

    Jag vet inte om jag varit otydlig, men hon luktar inget utanför fiffin, utan lukten kommer när vi har penetrerande samlag, dvs från slidan.

    Det ska räcka att tvätta sig med vatten när

    man duschar så att inte pH värdet går upp. Har läst en hel del om det själv.


    Det är förresten inte farligt att vara lite renligare med de yttre könsdelarna än så. Men nu låterbert problem faktiskt som en obalans. Som föreslogs innan, att hon inte "tål" dig och därför luktar. Har det någon gång gått flera dagar mellan gångerna ni har sex? I så fall borde lukten försvinna, om det beror på att hon reagerar på din sperma. Luktar hon ändå, ja då behöver hon till gyn. Reagerar hon inte själv på lukten om hon ger dig oralsex efter vaginalt sex?
  • Anonym (EP)
    Anonym (Lena) skrev 2020-07-26 09:06:49 följande:

    Min slida luktade också vid samlag tidigare.

    Har dock ett tips för din flickvän: Hon ska helt sluta tvätta pullan med tvål. Vaska enbart med lite ljummet vatten några gånger i veckan och säg åt henne att låta bli att raka sig i det området.

    Jag slutade med ovanstående och då behåller pullan sina naturliga funktioner.


    Ja då lär det lukta rejält fitta och "naturligt". Urrk.

    Hon luktar ju inuti, från slidsekretet. Då är det något annat.
  • chinooow
    riversnroads skrev 2020-07-25 18:45:40 följande:

    Alltså, det känns lite konstigt att du hållit på det i 4 år. Utför du oralsex också?

    Jag är superkänslig för äckellukter och vältrar mig i goda parfymer osv. Tycker att hon borde känna sin egen doft.

    Men å andra sidan kanske hon har haft den lukten hela livet och därför inte reflekterar över det.

    Ni tillsammans kan ju också ge dålig lukt, när ni blandar er flora. Sperma är ju känt för att ge äckellukt i underlivet, blä. Och vissa är helt kompatibla som mig och min man.

    Men pls, säg något. Tänk inte på hur utan sig bara något.

    Typ: hoppas du inte tar illa upp men det luktar sjukt starkt här nere, mår du bra, har det hänt något, har du uvi?


    hur luktar du själv ? :)
  • Anonym (Maskrosen)

    Har haft starkare doft ibland då jag också varit kåtare.

    Men har tagit kostillskott/ naturmedel vid den tidpunkten. T ex ashwaganda.

  • riversnroads
    chinooow skrev 2020-07-26 10:37:04 följande:

    hur luktar du själv ? :)


    Tack för frågan, jag luktar hallontårta såklart.

    Jag träffade en kille för sjukt längesedan och vi hade under ett par ggr sex. Jag började lukta efter ett tag i slidan. Den lukten var det vidrigaste jag känt. Jag gick till gyn och fick bekräftat bv och fick pencillin utskrivet. Lukten försvann på en dag och äcklet jag låg med visade sig ha klamydia, tack och lov blev jag inte smittad (testade mig flera ggr). Kan det vara så att din tjej går med något obehandlat från tidigare relation, eftersom du känt lukten såpass länge.

    Eller är det som jag skrev ovan, ni är inte kompatibla ph-mässigt. Jag har aldrig känt den vedervärdiga lukten igen, och det är 13 år sedan. Är det så din tjej luktar så kan jag bara beundra ditt mod under sex. Sedan, är det din plikt att tala om för henne att det inte är helt stabilt där nere. När man är hos gyn så tar de ju inte alla prover om en inte misstänker något.

    Tänk om hon går med en obehandlad könis eller bv? Vem ska annars kunna säga det till henne?

    Den lukt du beskriver verkar inte vara normal, tyvärr
  • Anonym (tjejkompis)

    Det låter som bakteriell vaginos. Det är inte alltid så lätt att diagnostisera det. Gynekologen gör ett särskilt test. De tillsätter ett ämne till vaginalsekretet. Det blir en kemisk reaktion med en väldigt karakteristisk lukt om man har bakteriell vaginos.

    Förstår att det är känsligt att ta upp saken. Din flickvän kommer också tycka det är jobbigt så gör det respektfullt. Mitt råd skulle vara att säga att du noterat att det ibland luktar illa/obehagligt från hennes vagina och att du kan följa med henne till gynekologen.

  • Anonym (kyj)

    låter som en gammal tjejkompis till mig (blev tsm för 4 år sedan med en man över 30) hon visste redan att hon luktade, hennes lillasyster påpekade det några gånger och hennes mamma.. hon sa till mig att hon inte får bort lukten och att hon redan försökt.

Svar på tråden Hon luktar illa där nere