• Baaaphomet

    Ska jag separera?

    Anonym (P.P.) skrev 2020-07-31 07:19:00 följande:

    Du verkar ha svårt att känna dig nöjd med vad du har vilket objektivt sett verkar vara ganska mycket. Är du narcissist, dvs. älskar du dina egna egenskaper och har du alltid ansett att du egentligen förtjänar bättre?

    Om du är narcissist så är nog dina känslor svåra att förändra. Vad som dock borde kunna hålla dem i schack är vetskapen om att dina barn sannolikt kommer vända sig emot dig om du slår deras tillvaro i spillror pga. dina orimliga krav på omgivningen att visa dig uppskattning. Narcissister har ofta barn som starkt ogillar sina föräldrar.


    Men snälla du, man är väl inte narcissist för att man känner att man förlorat känslor för sin man?
  • Baaaphomet
    Anonym (P.P.) skrev 2020-07-31 07:42:51 följande:

    Varken du eller jag vet vilka bevekelsegrunder TS har. Det var därför jag ställde en fråga.

    Vad som går att konstatera utifrån TS inlägg är dock att hennes känslor inte verkar vara helt logiska om man ser till hennes beskrivning av sitt förhållande. Det är därför jag har bett henne om mer info.


    Ett förhållande kan vara hur bra som helst och ändå kan man sluta vara kär. Man kan inte styra sina känslor, vissa växer ifrån varandra medan andra inte gör det. Det blir man inte narcissist av. Tror inte TS förhållande hade varit så bra som TS om hon var narcissist. Jag har själv varit tillsammans med en narcissist och det var ett helvete
Svar på tråden Ska jag separera?