Inlägg från: JuliaKylo |Visa alla inlägg
  • JuliaKylo

    Ung och gravid

    17 är ungt, men det finns ingenting som säger att ni skulle hålla ihop bättre om 5 år. Jag och min sambo träffades vid 13 och 14, ovanligt jag vet, och vi är idag 25 och 26, har 2 pudlar på 4,5 och 2,5 och en katt, väntar första barnet nu, han har varit sjukskriven i 3 år pga bipolär och add som gått odiagnosticerat pga vårt skämt till vård.. jag tror att har man hittat rätt partner håller man ihop oavsett. Och du kan ju inte planera ditt liv utifrån att ni kanske inte håller ihop.. ska man tänka så kan man ju strunta i att vara tillsammans alls.

    Jag själv har läst på komvux och det är jättebra! Såå mycket bättre än gymnasiet.

    Fundera på vad ni vill, och kör på det. Oavsett om ni kommer fram till att ni vill bli föräldrar nu eller inte. Ni kan inte göra fel val för det är bara ni som kan avgöra vad som är rätt och fel för er :)

  • JuliaKylo
    Anonym (Nej tack) skrev 2020-08-16 08:45:06 följande:

    Hundar å katter är absolut inte samma sak som att ha barn tillsammans....


    Åh herregud vissa människor.. Var i mitt svar läser du att jag skriver att jag tycker att det är samma sak att ha hundar och katter som att ha barn hahahah. Jag berättade endast om mig och min sambo utifrån tanken att man kan hålla ihop trots att man blir tillsammans unga och att svårigheter i livet inte nödvändigtvis måste bryta isär 2 personer. Men kag låter dig leva vidare i din passiv aggressiva värld. Ha det gott, hoppas att du inte är så bitter som du låter..
Svar på tråden Ung och gravid