• Always choklad

    IVF hösten/vintern 2020

    Javelina skrev 2020-09-18 21:16:27 följande:

    Jag tycker inte det är ett dugg konstigt att det inte bubblar över av empatisk lycka för dig.. Det påminner ju bara om det en själv går igenom... Vet hur pissigt det känns och hoppas att det snart är er tur att få komma såna nyheter!


    Tack jo hoppas så, tillslut måste det gå på ett eller annat sätt finns många barn i världen också som ej har ett hem.
  • Always choklad
    Prit skrev 2020-09-20 17:41:03 följande:

    Hej allihopa. Vill uppdatera er här. Jag fick i ett tvådagars och har testdag imorgon. Jag hade 4 embryon som skulle odlas vidare men inget klarade sig. Jag förlorade allt hopp om det jag har i mig just nu. Mina symptom är väldigt milda. Mild molvärk som jag framförallt känner under kvällen. Brösten är ömma på sidorna om man rör dem och de senaste dagarna har de varit lite mer tunga/fasta men inget speciellt. Vi bestämde för att ta test idag eftersom det är söndag och vi båda kan vara med. Känner mig absolut inte gravid och pluset Kommer fram snabbt. Känns heeeeeeeeelt otroligt. Så många test som vi tagit under två års tid och jag började tvivla på mina ägg. Blev riktigt orolig och det satte sig. Jag hoppas att detta kan ge hopp till er där ute. Få ägg behöver inte vara sämre och att få tillbaka tvådagars behöver inte heller vara sämre än en blasto. Har testat blasto i stimulerad cykel men också en frysåterföring av blastcyst men en tvådagars funkade för mig. Tredje gången gilt.

    Konstigt nog är det svårt att ta in pluset. Vad gör man nu? Har inte jättetydliga symptom. Hur ska man kunna vänta 3 v till UL?

    Läste att jag ska fortsätta med lutinus två gånger om dagen morgon och kväll - tills paketet är slut. Det är väl ungefär en vecka. Låter det bra? Läste annat högre upp i tråden . Vilka tider tar ni?


    Hej jag körde nu sist på 3 ggr per dag i ivf cykel 8, 14, 21.

    Lutinus från i somras som blev över som ej stått i kyl har jag kasserat under den tid då det var som varmast. Det rådet gav min läkare på Livio.

    Då de kan ta skada av för varma temp.

    Jag bad sist att få förlängt med lutinus för min egen skull en mest mental grej att ha en extraåtgärd för sin egen skull efter rek tid och inte bara känna att man släpper allt och bara väntar och ser. Om dt gör någon egentligen skillnad vet jag ej. Men mentalt var de bra
  • Always choklad
    Javelina skrev 2020-09-21 12:54:31 följande:

    Hej och grattis till alla som plussat! Ni är så värda det :)

    Här är det deppig måndag. Rd4 och mår lika kasst som när jag började med progesteronet, nu har molvärken ökat och brösten är jätteömma. Känns som innan mens. Den enda gången jag varit gravid hade jag inte ett enda symptom. Skillnaden nu kan ju vara att dosen är nästan 3 gånger högre eller så har de inte fäst. Eller så är det för tidigt att spekulera. Är i vilket fall nedstämd och förstår inte hur vi ska kunna acceptera att det inte blir fler barn. Tycker jag ser bebisar precis överallt, alla är gravida och själv känner jag mig som 100 år och förbrukad typ.


    Hej för min del var det precis tvärtom de enda ggr jag vart grav. En gång naturligt å en gång ivf. Båda missfall i slutändan men..Då har jag mått skit arg ledsen stora ömma bröst och slitningar underlivet + enormt kissnödig och illamående och TRÖTT. Hört varje gång är olika men för mig verkar det vara positivt ju värre jag mått så att säga ????
  • Always choklad

    Verkar som att det blir fel med frågetecken här antingen flera eller istället för annat..

    Ska på UL nu torsdag och kolla att allt är som det ska efter utblött mf.

    Håller tummarna att inget är skumt..

  • Always choklad
    Javelina skrev 2020-09-22 12:25:14 följande:

    Håller även mina tummar att allt ser bra ut. Ska ni göra ett nytt försök direkt?


    Hej beror lite på vad UL imorrn visar och vad läkaren säger har telefontid om 2v.

    Tror det känner mig stark ändå på så sätt att jag återhämtat mig fysiskt i alla fall, inga blödningar och magen har sjunkit ihop igen..

    Då är det troligen efter nästa mens dags med ägglossningstester igen inför återförande. Beror på om cykeln kickar igång som den skall.

    Nån som läser detta någon som provat rosenrot?

    Hört det är ett husmorsknep innan grav som kan ha positiv inverkan men vet inte riktigt..
  • Always choklad

    Hej

    Här igen, dags igen rond 4.

    Skall sätta in ägg från frys nu tis. Skall få både embryoblod vid insättning börjat med lutinus 2ggr per dygn igår + att jag skall äta trombyl efter insättning.

    Någon som fått samma behandling?

  • Always choklad
    Sussna85 skrev 2020-10-25 10:17:56 följande:

    Spännande,lycka till! Embryoblod? Det lät intresant,vad innebär det?


    Hej embryoblod det är ett form av klister kan man säga som består av naturliga ämnen som redan finns i livmodern, embryot får ligga i detta medium ett tag och så får man in embryot tillsammans med mediet. Skall göra att ägget fäster bättre..

    Sitter på toan nu för jag vet inte vilken tur i ordningen i natt. Tror jag fått urinvägsinfektion, hoppas innerligt det är lutinus som gör detta och inte en infektion. Håller på att läsa här och var om att ha urinvägsinfektion och göra återföring. Återföringen den är efter lunch imorgon tis eller nu är det visst idag. Inte sovit en blund. Jag har ont som bara den, upp och kissar stup i kvarten. Har haft problem med detta i yngre dar så känner igen tecknen.

    Försöker hitta om antibiotika och återföring. De säger det är inget problem att behandla en urinvägsinfektion med antibiotika när man är gravid men hittar inget om inför en återföring. Endast varnar för detta mot slutet av en graviditet.

    Hjälp! ska ringa dem så fort de öppnar och hoppas att vi kör ändå och om de ej går att de ej startat upptining ännu så att embryot inte förstörs å jag kan komma tillbaka på en månad.

    Från en som har hjärtat i halsgropen och har ont.
  • Always choklad
    Sussna85 skrev 2020-10-27 08:18:44 följande:

    Nämen fy! Hoppas att allt ordnar sig <3 förhoppningsvis ska inte en urinvägsinfektion ställa till ett ET,håller tummarna för det!

    Ah ok,så då är det alltså som embryoglue då som jag har läst om och hoppas få pröva på nya kliniken nu :)

    Men lycka till idag! Hoppas på att ET kan göras!


    Hej

    Fick tag på labbet på morgonen för att bromsa upptiningen och fick åka dit tidigare för att göra ett urinprov, höll mig ca 3h och sen när jag kissade gjorde det inte ont.

    Det var dock urinvägsinfektion, de har skickat det på odling nu så jag får rätt typ av antibiotika.

    De gav mig valet att genomföra eller ej återföring men påpekade att det inte kanske skulle ge de bästa förutsättningarna då kroppen slås ut man kan få svampinfektioner etc. Jag höll helt med, ingen bra grogrund så jag skjuter upp det till nästa månad.

    Får bära med mig från idag i alla fall att mina 3 är safe and sound i frysen.

    Nu läka fysiskt och psykiskt å ladda för nästa period.

    Men det känns hemskt hemskt orättvist ändå.
  • Always choklad
    Sussna85 skrev 2020-10-27 12:57:01 följande:

    Vilken tur att du fick tag på kliniken i tid för att bromsa hela ET. Men jag förstår dig och din känsla,vad orättvist att du skulle få uvi just nu<3 men dina små eskimoer väntar på dig till nästa månad!


    Jo ringde dem totalt 12 ggr sen gick det till telefonsvar å där ringde de upp efter kanske 10 min eller så, men de sa till kiniken att det var bra att jag legat på

    I tomtklp
  • Always choklad
    Enkeli skrev 2020-10-27 14:57:05 följande:

    Åhh vilken otur!! Hemskt trist men samtidigt- bäst att man är i bra form först!! Gäller det vid nästa ägglossning då eller?


    Hej

    Ja det blir nästa ägglossning. Så jag skall ringa dem när jag har mens nästa gång så börjar vi om å planera ultraljud, ägglossningsstickor etc.

    Jag har även en ägglossningsspruta just in case att hämta ut om det riskerar att bli på en helg, de har stängt då.

    Just nu lite svårt att fokusera på det springer på toa typ varje kvart med UVI. Men det finns en plan
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020